Jim Peterik & World Stage napoveduje album “Roots & Shoots Vol. 2”

Frontiers Music Srl. 2023
0 40

Jim Peterik & World Stage – AOR/west coast glasbeni koncept, za katerim stoji kot glavni vizionar legendarni čikaški glasbenik Jim Peterik (Pride Of Lions, ex-Survivor, ex-Ides Of March), napoveduje novi album z naslovom “Roots & Shoots Vol.2”, ki je napovedan za 9. 8. 2024, pri italijanski založbi Frontiers Music Srl.

Album “Roots & Shoots Vol.2” lahko že prednaročite.

Spodaj lahko preverite prvi single za skladbo American Dreamer v katerem sodeluje v vlogi Hi Infidelity vokalist Dave Mikulskis.

Jim Peterik & World Stage imajo v žepu serijo odlično sprejetih albumov, vključno z legendarnim studijskim istoimenskim prvencem, na katerem so sodelovali mdr.: Dennis DeYoung, Kevin Cronin, Johnny Van Zant, Don Barnes in Tom Keifer.

Leta 2019 je ideja o tem glabenem konceptu zaživela znova na albumu “Winds of Change”, zanj pa se je Jim Peterik povezal z legendarnimi glasbeniki, kot mdr. Kevin Chalfant, Dennis DeYoung, Matthew and Gunnar Nelson, Kelly Keagy, Mike Reno in Jason Scheff. Sledil je album posvečen v celoti glasbenicam imenovan “Tigress – Women Who Rock the World”. Na njem so se Peteriku priključile mdr.: Jennifer Batten, Chloe Lowery, Rosa Laricchiuta in Chez Kane.

V začetku januarja 2024 je izšel album “Roots & Shoots Vol 1.” Ob Kevinu Croninu iz REO Speedwagon ter Donu Barnesu (38 Special), je zbral Peterik za ta album, v vlogi gostujočih pevcev, tudi sledeče glasbenike: Kelly Keagy (Night Ranger), Mark Farner (Grand Funk), medtem ko so se s svojimi talenti vpisali nanj tudi mlajši glasbeni upi: Colin Peterik (Jimov sin!), Ashton Brooke Gill, Paul Childers, Leslie Hunt, Mark Mackay ter Dave Mikulskis (Hi Infidelity) in Lisa McClowry s fascinantnim duetom.

Za drugi del “Roots & Shoots” projekta so se Peteriku priključili: Mike Reno (Loverboy), Jason Scheff (Chicago), Toby Hitchcock (Pride of Lions), The Ides of March, Cathy Richardson (Jefferson Starship) in Neil Donnell (Chicago). Med mladimi talenti, ki zastopajo del koncepta imenovanega “Shoots” ta tudi Sophia Sheth in Kevin Farris. Tu je tudi Marc Scherer, ki je s Peterikom leta 2015 posnel odličen album “Risk Everything”.

Seznam skladb na “Roots & Shoots Vol.2” se glasi:
1. American Dreamer (feat. Dave Mikulskis)
2. Your Own Hero (feat. Mike Reno with Jim Peterik)
3. Stronger Than You Know (feat. Jim Peterik and Dave Mikulskis)
4. All That’s Mine To Give (feat. Toby Hitchcock)
5. Been to the Mountain (feat. Jason Scheff)
6. Forever Endeavor (feat. Jim Peterik with Toby Hitchcock)
7. Rise Again (feat. Kevin Farris)
8. We Can Fly (feat. The Ides Of March with Jim Peterik)
9. Love Lives (feat. Jim Peterik with Cathy Richardson )
10. Until (feat. Neil Donnell)
11. Hit of Freedom (feat. Sophia Sheth)
12. The Road to Forever (feat. Jim Peterik)


Jim Peterik & World Stage – “Roots And Shoots Vol. 2” (2024, Frontiers Music Srl.)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki