Charlotte Wessels predstavlja video in single “Chasing Sunsets”

foto: Tim Tronckoe 2024
0 41

Charlotte Wessels, karizmatična nizozemska kantavtorica, sicer nekdanja pevka simfonično-metalske formacije Delain, napoveduje za 20. 9. 2024 izid novega samostojnega studijskega albuma z naslovom “The Obsession”. Album bo izšel pri avstrijski založbi Napalm Records.

Spodaj je na voljo drugi single in video za skladbo Chasing Sunset. Gre za otvoritveni single novega albuma. Prvi single in video za skladbo The Exorcism je bil predstavljen v letošnjem maju.

Album “The Obsession” je naslednik predhodnikov “Tales From Six Feet Under” (2021) in “Tales From Six Feet Under Vol II” (2022), po napovedih, pa naj bi Charlotte z novim korakom naredila pogumen korak v odkrivanja artističnih obzorij, ki jih v karieri še ni okusila.

Na albumu “The Obsession” so svoje studijske deleže opravili sledeči gostje: bivši Delain kolega in kitarist Timo Somers, ki je prispeval tudi dodatne aranžmaje, nadalje basist Otto Schimmelpenninck van der Oije, bobnar Joey Marin de Boer ter pianistka in hammondistka Sophia Vernikov. Album prinaša trše zvočno vzmetenje. Aranžmaje za album je prispeval Vikram Shankar (Silent Skies, Pain of Salvation), čelo je prispeval Elianne Anemaat.

Miks albuma je opravil Guido Aalbers (Muse, Coldplay, The Gathering), za masterizacijo je poskrbel Andy VanDette (Porcupine Tree, VOLA, Dream Theater).  

Album “The Obsession” bo dostopen v mnogih varietetah in ga lahko že prednaročite.     

Seznam skladb na albumu “The Obsession” je sledeč:
1. Chasing Sunsets
2. Dopamine
3. The Exorcism
4. Soulstice
5. The Crying Room
6. Ode To The West Wind
7. Serpentine
8. Praise
9. All You Are
10. Vigor And Valor
11. Breathe
12. Soft Revolution (2024)


Charlotte Wessels – “The Obsesion” (Napalm Records, 2024)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki