Jon Schaffer (Iced Earth) predstavlja besedilni video in naracijo skladbe “Dracula”

0 86

Jon Schaffer, ustanovitelj, komponist, producent  in kitarist skupine Iced Earth, je pred nekaj dnevi naznanil izid svoje prve knjige. Imenovala se bo “Wicked Words And Epic Tales”. Gre za prvo v seriji izdaj za založbo “Wicked Words”, ki jo je ustanovil prav Jon Schaffer.

“Wicked Words And Epic Tales” je zbirka besedil, intervjujev in slikarij, ki so skozi leta navdihovale Schafferja. Knjiga predstavlja antologijo besedil, ki so nastale v 35. letih njegovega glasbenega udejstvovanja. Naj dodamo, da je ob Iced Earth Schaffer znan tudi po sodelovanju z Demons & Wizards, pred Iced Earth pa je igral v Sons Of Liberty in Purgatory (ki so se kasneje preimenovali v Iced Earth).

Knjiga bo izšla v dveh različnih verzijah – z dvema različnima naslovnicama. Prvo je prispeval  Jonboy Meyers, druga pa je skupno delo Jima Balenta in Roya Younga. Vsebovala bo več kot 200 strani, v njej pa bodo zbrane slike najbolj znanih umetnikov, med katere se uvrščajo tudi: Todd McFarlane, Greg Capullo in Monte Moore. Posebna, razširjena izdaja knjige bo vsebovala tudi dodatni CD s petnajstimi skladbami “A Narrative Soundscape”, pripovedovalec pa bo seveda Jon Schaffer. Pri njihovem zvočnem oblikovanju je s Schaffejem sodeloval legendarni producent Jim Morris, ki ga ljubitelji Iced Earth še kako dobro poznajo.

Spodaj si lahko ogledate besedilni video za novo verzijo Iced Earth klasike Dracula, h kateri je dodana naracija Jona Schafferja.

“Wicked Words And Epic Tales” je že že mogoče pred-naročiti

Seznam skladb na CD-ju, ki bo priložen “Wicked Words And Epic Tales”:
1. Dystopia (A Narrative Soundscape)
2. Declaration Day (A Narrative Soundscape)
3. Wolf (A Narrative Soundscape)
4. Dante’s Inferno (A Narrative Soundscape)
5. Melancholy (Holy Martyr) (A Narrative Soundscape)
6. Dracula (A Narrative Soundscape)
7. Raven Wing (A Narrative Soundscape)
8. Angels Holocaust (A Narrative Soundscape)
9. The Clouding (A Narrative Soundscape)
10. Something Wicked Trilogy (A Narrative Soundscape)
11. Watching Over Me (A Narrative Soundscape)
12. Seven Headed Whore (A Narrative Soundscape)
13. Damien (A Narrative Soundscape)
14. A Question of Heaven (A Narrative Soundscape)
15. Come What May (A Narrative Soundscape)

Seznam umetnikov, ki se na “Wicked Words And Epic Tales” pojavljajo kot avtorji: Jim Balent, Jonboy Meyers, Roy Young, David Newman – Stump, Todd McFarlane, Greg Capullo, Tim Vigil, Monte Moore, Danny Miki, Sun Khamunaki, John Gallagher, Emile Levaique, Richard Ortiz, John Giang, Felipe Machado, Jamie Tyndall, Dylan Andrews, Lucio Parrillo, Travis Smith, Nathan Perry, Leo Hao, Eliran Kantor, Axel Herman.

Na fotografiji: Jon Schaffer med nastopom Iced Earth, 16. 7. 2016, sredi nemškega Balingena v sklopu prvega dne Bang Your Head!!! festivala (RockLine fotoarhiv 2006 – 2020, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki