Judas Priest so spremenili odločitev in bodo še naprej nastopali kot kvintet!

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2015
0 171

Judas Priest, birminghamske ikone težkega metala, so spremenili svojo nedavno sprejeto odločitev, da bodo odslej delovali le z enim kitaristom. Judas Priest ostajajo torej na odrih še naprej kvintet z dvema kitaristoma.

Pred dnevi so namreč Judas Priest v javnosti dvignili precej prahu, ko so zapisali, da bodo odslej nastopali na koncertih le še kot kvartet, z le enim kitaristom, oziroma brez Andyja Sneapa, saj se želi slednji posvetiti obligacijam studijskega producenta.

Še isti dan je Sneap podal povratno izjavo, da pri tej odločitvi skupine ni sodeloval in da je v zvezi z njo precej razočaran (obe predhodni izjavi lahko preberete spodaj).

No, očitno si je skupina nekaj dni kasneje le premislila, v zvezi s tem je za Blabbermouth podala sledečo izjavo:
“Pozdravljeni metalski manijaki… Glede na vse kar se je dogajalo v zadnjih dneh, smo se kot skupina soglasno odločili, da nadaljujemo z nastopanjem kot kvintet, v nespremenjeni postavi: Rob, Ian, Richie Scott, Andy in Glenn, ki se nam bo priključeval kadar bo na razpolago. Se vidimo kmalu na koncertih posvečenih jubilejnemu praznovanju prvih petdesetih let našega delovanja!”

Judas Priest bodo na prihajajočih koncertih nastopali le z enim kitaristom!

Na fotografiji: Rob Halford med nastopom Judas Priest 31. 7. 2015, ko so Judas Priest nastopili, kot glavni nosilci graškega See Rock festivala na prizorišču Schwarzl-Freizeitzentrum (Unterpremstätten pri Grazu), v Avstriji – RockLine fotoarhiv (2006-2022, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega festivala lahko preberete TUKAJ!

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki