Kataklysm, Fleshgod Apocalypse in Stillbirth s koncertom 15. 2. 2024 v Ljubljani!

Dirty Skunks 2023
0 199

Kataklysm (posebni gostje Fleshgod Apocalypse) + podporna skupina: Stillbirth
Ljubljana / CUK Kino Šiška / Slovenija
četrtek, 15. 2. 2024, od 20.00 ure do 23.00 ure

Vstopnice že na voljo na spodnji On-Parole povezavi! 32 evrov v predprodaji, 37 na dan koncerta!
https://qr.page/g/5ttMfp94OrD
Tickets available through On-Parole! 32 euro in presale, 37 on show day! Link below:
https://qr.page/g/4g5DcBBlCjR

FaceBook dogodek!


V začetku prihodnjega leta se znameniti kanadski melodičnih death metalci Kataklysm vračajo na evropske odre, kjer bodo v sklopu svoje nove turneje imenovane “Europe vs Goliath”, predstavljali svoj najnovejši studijski album “Goliath”, ki je izšel 11. 8. 2023, pri založbi Nuclear Blast Records.

Tako bodo v četrtek 15. 2. 2024 Kataklysm vnovič obiskali ljubljansko prizorišče CUK Kino Šiška, na odru pa se jim bodo pridružili Fleshgod Apocalypse in Stillbirth.

V vlogi posebni gostov bodo torej pred Kataklysm nastopili simfonični in tehnični death metalci Fleshgod Apocalypse, doma iz italijanske Perugie, ki so v naših logih dokaj redni gostje. V zvezi s tem naj spomnimo na izdajo Winter Days of Metal festivala leta 2019 v Bohinjski Bistrici, ko so prav na isti dan, pisal se je 29. 11. 2019, ravno Fleshgod Apocalypse in Kataklysm.

Koncertne večere bodo odpirali nemški Stillbirth, sicer predstavniki brualnega death metal in deathcora, ki imajo na sceni že lepo kilometrino osmih izdanih albumov. Zadnji med njimi to je “Homo Deus” je izšel v letošnjem aprilu.

KATAKLYSM
https://www.facebook.com/kataklysm

FLESHGOD APOCALYPSE
https://www.facebook.com/fleshgodapocalypse

STILLBIRTH
https://www.facebook.com/StillbirthParty

Join Dirty Skunks DEATH METAL mailing list: http://eepurl.com/bC2kmv


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki