V Ljubljano prihajajo 4. 4. 2024 Mr. Big!

Dirty Skunks 2023
0 349

Mr. Big
Ljubljana / CUK Kino Šiška / Slovenija
četrtek 4. 4. 2024, od 20.00 do 23.00 ure

Vstopnice gredo v prodajo 8. septembra ob 10:00. 38 evrov v predprodaji.
Tickets go on sale on 8. September at 10:00. 38 euro in presale!

FaceBook dogodek!


THE BIG FINISH TOUR

Samo pol leta po The Winery Dogs v Kino Šiški, se bodo na isto mesto vrnili Mr. Big, kjer sta matično doma člana obeh skupin Paul Gilbert in Billy Sheehan. Prav tako je v skupini deloval Richie Kotzen, tretji član The Winery Dogs.
S to turnejo se Mr Big za vedno poslavljajo za to priliko bodo odigrali celotni album ‘Lean into’ it v celoti!

Mr. Big so velikani ameriškega rocka. Zasedba je nastala v Los Angelesu leta 1988, ustanovila pa so jo znamenita imena glasbene scene: vokalist Eric Martin, kitarist Paul Gilbert, ki ga mnoge svetovne kitarske revije uvrščajo v sam vrh kitaristov, basist Billy Sheehan, ki je sodeloval tudi z Davidom Leejem Rothom, The Winery Dogs, Talas in Steveom Vaijem, ter bobnar Pat Torpey, ki je sodeloval tudi z Belindo Carlisle, Richiejem Kotzenom, Robertom Plantom idr. Večini sveta je zasedba znana tudi po hitu “To Be With You”.

Bend je začel s ploščo Mr. Big, ki z izjemo Japonske ni naletela na močan odziv, a to se je spremenilo po turneji z Rush in izdaji albuma Lean Into It. Na tem albumu, ki je izšel leta 1991 pri založbi Atlantic, se namreč nahajata hita “To Be With You” in “Just Take My Heart”, ki sta zavladala glasbenim lestvicam po celem svetu. Mr. Big so vladali predvsem med azijskim poslušalstvom (res “big” so bili med Japonci, k čemur je pripomoglo sodelovanje s Sego!), njihova popularnost pa ni nič kaj upadla niti po tem, ko je zasedbo zapustil Gilbert in ga je nadomestil Richie Kotzen, s katerim so posneli dva albuma.

Po smrti bobnarja Pata, so se odločili, da počasi končajo kariero. Enega izmed zadnjih koncertov boste lahko videli tudi v Kino Šiški.

MR BIG
https://www.facebook.com/mrbigmusic


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki