Kepler Ten predstavljajo animirani video za skladbo “Weaver”

foto: Andrew Merritt
0 52

Kepler Ten, britanski progresivnorockovski trio, ki je izdal 20. 11. 2020, pri založbi White Star Records, svoj drugi studijski album “A New Kind of Sideways“, predstavlja animirani video za novo skladbo “Weaver”. Video lahko predvajate spodaj.

Album “A New Kind of Sideways” je naslednik albuma “Delta-V” iz leta 2017 in je pol-konceptualni album, ki se dotika tematik humanosti in filantropije.

Album lahko že kupite.

“Video se konceptualno veže na scenarij, ki smo ga predstavili v videu za skladbo “Falling Down”. Glavni junak zgodbe (James) se znajde v brezizhodni situaciji. Polagoma prihaja k zavesti, izgubljen nekje v divjini, skupaj s čudnim strojem, s katerim je uspel pobegniti iz nočnega kluba.”, razlaga bobnar Steve Hales. “Medtem, ko skuša zbrati misli, se sestaviti skupaj ter ugotoviti kje se nahaja, se pojavijo med krošnjami dreves znani obrazi…”, nadaljuje Steve Hales.

“Besedila albuma “Weaver” razgaljajo zgodbo o kontroli in manipulaciji, ki jo to pot oživlja drugi del v tej naši mini seriji animiranih videov”, dodaja Hales.

“Skladba pripoveduje o tem kako sprejemamo naše vsakodnevno življenje, ko večkrat delamo za dobrobit drugih, pri tem pa se ne zavedamo kontrole s katero nas ti za katere delamo obvladujejo. Kar se besedila skladbe tiče, je to predstavljeno v delu ko parazitska osa preži na pajka. Sprva smo želeli v ta video vključiti kup različnih žuželk, potem pa se je priložnost ponudila sama po sebi, da nadaljujemo tam, kjer se je zgodba z “Falling Down” videom sklenila”, še razlaga Steve Hales.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki