Architects predstavljajo “Black Lungs” single in video

foto: Ed Mason 2020
0 28

Architects, ‘vroči’ britanski ‘metalkoraši’ iz mesta Brighton, ki so pred časom najavili novi in skupno deveti studijski album z naslovom “For Those That Wish To Exist”, predstavljajo novi single in video za skladbo “Black Lungs” (spodaj).

“Širite ljubezen, širite resnico, pravica pa je zavezana v črni vreči, pripravljena na giljotino,” prepeva v verzih skladbe “Black Lungs” vokalist Sam Carter.

Sam Carter je v zvezi s skladbo “Black Lungs” povedal sledeče: “Imam dni, ko sem motiviran in takrat želim stvari spremeniti, so pa tudi dnevi, ko se mentalno ne počutim dovolj močnega, da bi se s tem soočil. Vzrok leži v tem da postane vse tako zajebano depresivno, ko nenehno biješ bitko obenem pa te obkroža ljudje in sile, ki se ne zganejo ter jim je figo mar. Zato moraš zase resnično poskrbeti v takšnem stanju. V kolikor se bojuješ za dobro, te to resnično lahko izčrpa.”

Brightonski metalcore kvintet bo naslednik albuma “Holy Hell”, ki je izšel leta 2018, izdal 26. 2. 2021 pri založbi Epitaph. Na albumu so v vlogi posebnih gostov sodelovali tudi: Simon Neil iz zasedbe Biffy Clyro (na skladbi “Goliath”), Mike Kerr iz zasedbe Royal Blood (na skladbi “Little Wonder”) in Winston McCall iz zasedbe Parkway Drive (na skladbi “Impermanence”).

Architects so 20. 10. 2020 presenetili svoje oboževalce, potem ko so brez napovedi izdali single in video za novo skladbo “Animals”.

Album na katerem se bo znašlo kar petnajst skladb, nosi močno naravovarstveno noto zavedanja skupine, da je treba ohraniti planet prihodnjim generacijam, pred nezadržno trohnobo, ki ga nenasitno razjeda in se imenuje devastirajoči kapitalizem. Nosi tudi sporočilo, ki pravi, da je prvo spremembo treba opraviti na sebi, da bi potem lahko vsi skupaj spremenili svet na bolje.

Seznam skladb na albumu “For Those That Wish To Exist” se glasi:
1. Do You Dream of Armageddon?
2. Black Lungs
3. Giving Blood
4. Discourse Is Dead
5. Dead Butterflies
6. An Ordinary Extinction
7. Impermanence ft. Winston McCall (Parkway Drive)
8. Flight Without Feathers
9. Little Wonder ft. Mike Kerr (Royal Blood)
10. Animals
11. Libertine
12. Goliath ft. Simon Neil (Biffy Clyro)
13. Demi God
14. Meteor
15. Dying Is Absolutely Safe


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki