Koristne informacije obiskovalcem današnjega Depeche Mode koncerta v Zagrebu!

Columbia Records 2023
0 159

Depeche Mode bodo v sklopu svoje velike svetovne Memento Mori turneje nastopili danes, to je v nedeljo, 23. 7. 2023 v zagrebški Areni, kjer bodo predstavili svoj 15. studijski album “Memento Mori”.

Publiko bodo pred popolnoma razprodanim nastopom Depeche Mode v Zagrebu ogrevali britanski HÆLOS, vrata zagrebške Arene pa se bodo odprla ob 18.00 uri. V nadaljevanju podajamo nekaj pomembnih smernic oziroma za vse obiskovalce koncerta.

Kot povedano se vrata Arena uradno odpro ob osemnajsti uri, vstop vanjo pa je prepovedan s torbami, ki so večje od A4 formata. Zato organizatorji priporočajo uporabo manjših ‘clutch’ torbic ter podobnih alternativnih rekvizitov. Prav tako je strogo prepovedano snemanje zvočnih in avdio zapisov ter vnos fotoaparatov, steklenic, pločevink, laserskih naprav, hrane, denarnic na verigi, pasov in nakita z ostrimi konicami, dežnikov, tablet in kakršnihkoli stolov.

Dolgo pričakovani koncert se bo začel ob 19 uri in 45 minut, Depeche Mode, ki se nagibajo k zeleni prihodnosti, pa naprošajo obiskovalce, da uporabljajo javni prevoz in da poskrbijo za svoje odpadke v sozvočju s pravili njihovega ločevanja.

“Memento Mori” turneja je devcetnajsta turneja skupine Depeche Mode in prva po več kot petih letih. Zadnja turneja imenovana “Global Spirit”, ki je potekala med letoma 2017 in 2018, je bila njihova najdaljša z več kot 130. nastopi po Evropi in Severni Ameriki. Le to si je ogledalo preko tri milijone oboževalcev, velja pa tudi za eno komercialno najbolj uspešnih in prodajanih turnej tistega leta.

Album “Memento Mori”, ki je izšel konec marca 2023 pri založbi Columbia Records, je petnajsti studijski album skupine Depeche Mode in nadaljevanje kritično hvaljenega predhodnika “Spirit” iz leta 2017, ki se je v kar enajstih državah uvrstil na prvo mesto glasbenih lestvic ter med najboljših pet v več kot 20. državah.

Depeche Mode so do tega dne v karieri prodali preko 100. milijonov studijskih albumov ter igrali pred več kot 35. milijoni privrženci s celega sveta, zato ohranjajo status najbolj vplivne glasbene sile na svetovni ravni. Njihova glasba predstavlja brezkončni navdih privržencem, kritikom, in umetnikom. Depeche Mode gredo dalje, z novo turnejo in albumom, pa odpirajo novo poglavje v svoji nenadkriljivi glasbeni zapuščini.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki