Kreator s kompilacijo “Under The Guillotine: The Noise Records Anthology”

0 63

Kreator bodo 26. 2. 2021 izdali antologijsko kompilacijo z naslovom “Under The Guillotine: The Noise Records Anthology”, ki bo dostopna v “de-luxe” zaboju, kot tudi formatih 2CD in 2LP.

Zadevo je že mogoče prednaročiti.

Zgodba o meteornem vzponu Kreator med globalno elito thrash metala sega vse tja do skromnih začetkov delovanja skupine, ki je bila v zgodnjih osemdesetih ustanovljena v nemškem Essnu pod imenom Tormentor. Skladbi “Blitzkrieg” in “End of the World” sta v času, ko so v podzemlju krožili kasetni demo posnetki, sta skupino uspela predstaviti širšemu delu metalske komune, kar je polagoma pritegnilo tudi pozornost založbe Noise Records, ki je s Kreator sklenila prvo pogodbo.

Kreator so pri Noise Records izdali šest studijskih albumov, ki so jih na mednarodnem prizorišču usidrali med elito najbolj vplivnih in dominantnih thrash metal zasedb. Prvenec “Endless Pain” izdan leta 1985 je bil surov in divji, njegov naslednik “Pleasure To Kill”, pa velja za prvo pravo klasiko skupine, s katerim je skupina dvignila svoje standarde, ko je posegla po še ostrejših in hitrejših kompozicijah. S “Terrible Certainty” (1987) je skupina utrjevala svojo pozicijo, z “Extreme Agression” (1989) pa so Kreator triumfalno sklenili osemdeseta. Sledil je izid Kreator magnum opusa in najbolje prodajanega albuma skupine “Coma of Souls” (1990). Za njim se je skupina podala v bolj eksperimentalne vode, ko je leta 1992 izdala album “Renewal”.

“Under The Guillotine” je razkošno praznovanje diskografije Kretaor, ki je izšla za založbo Noise Records in polnokrvni pregled prve dekade studijskega udejstvovanja skupine.

“De-luxe” zaboj bo vsebovala sledeče:
“Endless Pain” (Swirl vinyl with original artwork & inner sleeve)
“Pleasure To Kill” (Splatter vinyl with original artwork & inner sleeve)
“Terrible Certainty” (Splatter vinyl with original artwork & inner lyric sleeve)
“Extreme Aggression” (Half/half vinyl with original artwork & inner lyric sleeve)
“Coma Of Souls” (Splatter vinyl with original artwork & inner lyric sleeve)
“Renewal” (Swirl vinyl with original artwork & inner lyric sleeve)
“Some Pain Will Last DVD, ki bo vseboval “From The Vault” krajši filmski dokumentarec ter dva neizdana avdio koncertna posnetka, kot tudi remiks “Live in East Berlin 1990” za katerega je poskrbel Andy Sneap
12″ x 12″ 40-stranska knjiga v trdi vezavi z esejem in neizdanimi fotografijami.
Reprodukcijo demo kasete “End of the World”
USB ključ oblikovan kot “Demon” figurica na katerem bodo vsi albumu v mp3 formatih.
Prvih 250 naročil, ki jih bodo prejeli na Noise Records, bo opremljenih tudi z avtogramkartico podpisano s strani šefa skupine Milleta Petrozze.

Za vse tiste, ki ste bolj skromne narave, bosta na razpolago kompilaciji  “Under The Guillotine – The Noise Anthology” na dveh vinilnih ploščah z 18. skladbami, za tiste, ki se požvižgate na vinilne izdaje, pa bo kompilacija dostopna tudi kot dvojni CD. NA njem bo 30 skladb med katerimi se bodo nahajale raritete in remiksi.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki