Kultni Grave Digger EP “Symphony of Death” odslej tudi na vinilu!

0 57

Grave Digger bodo prvič v karieri deležni vinilnega ponatisa njihovega kultnega EPja “Symphony of Death”.

Za to je poskrbela italijanska založba Jolly Roger Records. Ponatis albuma v formatu vinilne plošče sodi pod okrilje serije tovrstnih izdaj imenovane “Blackbird”. Vinilni ponatis albuma bo dostopen od 20. 6. 2012 dalje!

Lahko ga že kupite v pred-naročilu!

Prvih 100 kopij bo izšlo na barvnem vinilu. Uporabo licence za ponatis EPja je dovolila založba Sony Music Entertainment Italy.

Seznam skladb na EPju “Symphny of Death” se glasi:
1. Intro
2. Symphony Of Death
3. Back To The Roots
4. House Of Horror
5. Shout It Out
6. World Of Fools
7. Wild And Dangerous

Zanimivo, da pri Jolly Roger Records niso uspeli izposlovati tudi dovoljenja za uvrstitev Grave Digger priredbe za skladbo Sin City, ki v izvirniku pripada AC/DC in ki je ob izidu EPja leta 1994, bila kot dodatna skladba, vključena ekskluzivno le na izdaji EPja za japonski trg.

Grave Digger so 29. 5. 2020 pri avstrijski založbi Napalm Records izdali svoj novi studijski album “Fields Of Blood”. Recenzijo albuma, ki jo je za RockLine prispeval Peter “Dr. ProgRock” Podbrežnik, lahko preberete TUKAJ!

Na fotografiji: Vokalist Chris Boltendahl med nastopom Grave Digger 29. 8. 2009 v sklopu tretjega dne festivala Wacken Rocks South, blizu nemškega kraja Rieden-Kreuth, na jugovzhodu Bavarske (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega dne festivala, lahko preberete TUKAJ!


Grave Digger – Symphony Of Death (avdio nosilec)
Grave Digger – Symphony of Death (naslovnica – vinilni ponatis)
Grave Digger postava v letu 1994 (od leve proti desni): Chris Boltendahl, Jörg Michael, Uwe Lulis, Tomi Göttlich)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki