Kyros predstavljajo video za novo skladbo “Rumour”

0 85

Kyros, britanski progresivni rockerji, predstavljajo novi video in single za skladbo “Rumour”, ki ga lahko v celoti pogledate spodaj.

Gre za prvo novo ustvarjeno glasbo skupine, po prestopu k založbi White Star Records, ki jo vodita John Mitchell (Lonely Robot, Arena, It Bites, John Wetton, Kino,…) in ustanovitelj založbe Magick Eye Records Chris Hillman.

Kyros bodo svoj novi studijski album “Celexa Dreams” izdali pri založbi White Star Records, dne 19.06.2020.

“Skladba Rumour pripoveduje o moškem, ki bi storil vse za svoje dekle, kar ga privede celo do točke, ko žrtvuje za to tudi svoje osebno dostojanstvo”, razlaga Adam Warne, sicer ustanovni član skupine in njen pevec ter klaviaturist in nadaljuje: “Znajde se v različnih situacijah sklepanja kompromisov, pri katerih postavlja vedno njo v ospredje. Žal, pa vsa njegova obupanosti, obsedenost in požrtvovalnost, pri njej ne obrodijo nobenih sadov….”

“Celexa Dreams” je zbirka “kratkih zgodb”, pod katerimi se nahaja provokativni lirični koncept, ki sili poslušalca k razmišljanju. Po prvencu “Synaesthesia” (2014) in “Vox Humana” (2016), bo tako tretji album skupine.


Kyros – Rumour (uradni glasbeni video)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki