Lynch Mob predstavljajo “Reimagined” verzijo klasike “Wicked Sensation”

0 74

Lynch Mob, ameriški hard rockerji, ki jih vodi sloviti kitarski virtuoz George Lynch, so se odločili da bodo obeležili 30. obletnico izdaje svojega albuma “Wicked Sensation”, na poseben način.

Svoj kultni album so odigrali in posneli na novo in mu v takšnem osveženem formatu, kjer je prišlo tudi do korenitih posegov v same aranžmaje, da ne govorimo o kitarskih avanturah presvetlega Lyncha, izbrali nov naslov. “Wicked Sensation Reimagined” bo tako izšel 28. 8. 2020 pri založbi Rat Pak Records.

Vsled njegove promocije predstavlja skupina že prvo “predelavo” izmed izvirnikov in sicer za skladbo “Wicked Sensation”, ki jo lahko preverite spodaj.

Album z dvanajstimi skladbami, ki je izšel prvič v oktobru 1990, tretirajo mnogi privrženci skupine v svoji izvorni obliki, za sveto delo, ki ga je najbolje pustiti takšnega kot je. Zato sta Oni Logan in George Lynch s težavo sprejela odločitev, da album posnameta na novo in ga aranžersko osvežita.

“Ob misli na to, da nekaj na novo posnameš, se zmrazim” pravi Lynch in dodaja: “To ni isto. Osvežili smo dinamiko albuma. Gre za precej drugačno pošast, kot velja to za izvirnik! njegovi ljubitelji ne bodo razočarani!”

Naslovnico za “Wicked Sensation Reimagined” je narisal Andrew Owens.

Album je že možno prednaročiti v različnih formatih.

Oniju Loganu (vokal) in Georgeu Lynchu, sta se v studiu in ob tej priložnosti priključila basist Robbie Crane (Black Star Riders) in bobnar Brian Tichy (Whitesnake, The Dad Daisies, Foreigner, Billy Idol).

“Wicked Sensation Reimagined” so producirali Lynvn Mob in Brian Tichy, za miks in masterizacijo je poskrbel  Chris “The Wizard” Collier.

Seznam skladb na “Wicked Sensation Reimagined” je sledeč:
01. Wicked Sensation (Reimagined)
02. River Of Love (Reimagined)
03. Sweet Sister Mercy (Reimagined)
04. All I Want (Reimagined)
05. Hell Child (Reimagined)
06. She’s Evil But She’s Mine (Reimagined)
07. Dance of the Dogs (Reimagined)
08. Rain (Reimagined)
09. No Bed Of Roses (Reimagined)
10. Through These Eyes (Reimagined)
11. For a Million Years (Reimagined)
12. Street Fightin’ Man (Reimagined)

Na fotografiji: Vokalist Oni Logan med nastopom Lynch Mob 11. 11. 2010, v dunajskem klubu Szene (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!


Lynch Mob – Wicked Sensation (“Reimagined” verzija)
Lynch Mob – “Wicked Sensation Reimagined” (naslovnica)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki