Aldo Nova predstavlja “When All Is Said And Done” video!

0 58

Aldo Nova, kanadski kitarist, vokalist, klaviaturist, tekstopisec in producent, je izdal novi video za single “When All Is Said And Done”.

Video, ki ga lahko predvajate spodaj, je režiral in uredil Christian Jacques, v njem pa delajo Novi družbo še bobnar Billy Carmassi, basist Timothy Gaines (ex-Stryper) in kitarist Mike Bruno.

Single “When All Is Said And Done” je že izšel 29. 5. 2020 in izhaja iz Aldove prihajače rock opere “The Life And Times Of Eddie Gage”, na kateri se bo nahajalo 23 novih skladb in skoraj dve uri nove glasbe.

Aldo Nova je med letoma 2008 in 2016 napisal 142 skladb za “The Life And Times Of Eddie Gage”. Po njegovih besedah gre za zgodbo o fiktivnem liku z imenom Eddie Gage, ki na poti svoje osebne evolucije prehodi pot od svetlobe do mraka in spleza nazaj proti svetlobi. Aldo odigra na tem albumu prav vse karakterje koncepta, pri čemer smiselno prilagaja svoje vokalne karakteristike, glede na skladbo.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki