Mandoki Soulmates sklenili pogodbo z Insideout Music za ponatis albuma “Hungarian Pictures”

Red Rock Production
0 47

Mandoki Soulmates – progresivno jazzovska atrakcija, ki jo vodi madžarsko nemški glasbenik Leslie Mandoki (originalno Mándoki László)-, so sklenili pogodbo z nemško založbo InsideOut Music, pri kateri bo ponovno izšel lanskoletni album skupine z naslovom “Hungarian Pictures”.

Ponatis albuma bo deležen posodobljene embalaže, vseboval bo dodatni Blu-ray ter glasbeni material. Prav tako bo album remasteriziran in remiksan.

“Hungarian Pictures” je originalno izšel v lanskme letu skupaj z albumom  “Living In The Gap”. Album bazira na kompozicijah, ki jih je Leslie Mandoki soustvaril s svojimi Mandoki Soulmates kompanjoni zgodnejše ere, kot sta Greg Lake in Jon Lord. Album je skonstruran kot suita, ki temelji na preigravanju kompozicij in tem Bele Bartóka, družbo pa ji delajo avtorske skladbe skupine. Na albumu sodelujeta tudi Al Di Meola in John Helliwell iz vrst art rock ikon Supertrump.

Leslie Mandoki je pred kratkim organiziral koncert, ki je bil predvajan na medmrežju in na katerem je bila zgoraj omenjena suita izvedena v celoti. Na dogodku je z Mandokijem sodelovala živopisana druščina odmevnih glasbenih imen, kot so mdr.: Ian Anderson (Jethro Tull), John Helliwell, Al Di Meola, Jesse Siebenberg (Supertramp), Tony Carey (Rainbow), Nick van Eede (Cutting Crew).

Videodražilec v zvezi s tem koncertom lahko spremljate spodaj. Še malo nižje, pa se za najbolj vztrajne, nahaja tudi celoten koncertni posnetek.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki