Mark Spiro najavlja album “Traveling Cowboys” z videom “7 Billion People” (feat. Julian Lennon)

Frontiers Music Srl. 2021
0 44

Mark Spiro, ameriški kantavtor in producent iz Seattla, bo 7. 5. 2021 izdal pri založbi Frontiers Music Srl. novi samostojni studijski album z naslovom “Traveling Cowboys”.

Vsled njegove promocije predstavlja Spiro prvi video in single za skladbo 7 Billion People, na katerem se mu za vokalni duet pridruži sin Johna Lennona, Julian.

Mark Spiro velja danes za ikonskega kantavtorja, producenta, pa tudi skladatelja, ki je prejemnik številnih nagrad, bodisi za svoje delo v vlogi producenta, ali kot glasbeni izvajalec. Spiro se je v karieri vpisal na albume mnogih komercialno uspešnih izvajalcev, za katere je bodisi pisal skladbe, ali produciral albume. Tako se njegovo ime danes nahaja na preko 100 milijonov kopijah prodanih albumov po svetu, ki so postali že 45-krat platinasti in zlati. To so albumi sledečih izvajalcev: Julian Lennon, Cheap Trick, John Waite, Heart, Laura Branigan, Bad English, Lita Ford in Giant Spiro je do danes v svoji dvajsetletni karieri izdal tudi devet samostojnih studijskih albumov.

Na albumu sta s Spirom sodelovala tudi Tim Pierce in Gia Sky.

Seznam skladb:
1. Traveling Cowboys
2. Rolls Royce
3. Vanderpump
4. Going
5. 7 Billion People (Featuring Julian Lennon)
6. Someone Else
7. Kingdom Come
8. Ain’t Leaving
9. Between The Raindrops (Revisited)
10. Dance
11. Feel Like Me
12. Let The Wind Decide
13. Nothing In Between Us
14. The Fisherman 3 2020
15. Still

Uradna FaceBook stran!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki