MetallicA se je pridružila skupinam s svojim pivom

0 133

Spodaj si lahko ogledate 10-minutni dokumentarec o izdelavi ‘Enter Night’ pilsnerja, ki ga varijo v kalifornijski pivovarni Stone Brewing Co. v sodelovanju z Metallico.

Pivo bo na police prišlo te dni v ZDA, spomladi pa bo na voljo tudi v drugih državah po svetu. ‘Enter Night’ predstavlja unikaten izraz vrednost, ki so tako Stone Brewing kot Metallico pripeljale do velikih uspehov: goreča neodvisnost, mešanje žanrov, uničevanje stereotipov in izzivanje ustaljenih norm. Pilsner tako predstavlja ustvarjalno iskro med tema dvema ustanovama, ki sta zrasli v močna igralca, vsaka na svojem področju, čeprav obe izhajata iz obrobja.

Pri ustvarjanju piva so cel proces s pivovarji sodelovali člani Metallice. Med štabom Metallice v Bay Area in štabom pivovarne v San Diegu in po mnogih pivih v zaodrju je sodelovanje postalo močno. Soustanovitelj pivovarne Greg Koch je celo večkrat doma pri bobnarju Larsu Ulrichu debatiral (industrijski termin za pitje) o pivih. Konec koncev je skupina imela le eno možnost in končni rezultat je moral biti nič manj kot perfekten.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki