Mystery predstavljajo “Caught In The Whirlwind Of Time”

MYSTERY
0 21

Mystery, kanadska progresivnorockovska mašinerija, predstavlja prvi video dražilec s prihajajočega novega koncertnega dokumenta, ki se bo imenoval “Caught In The Whirlwind Of Time” in katerega izid je napovedan za 28.11.2020 pri Unicorn Digital.

Album bo na razpolago v formatih: Blu-ray, CD digipak in digitalno. Znana sta tudi naslovnica in seznam skladb (spodaj).

Skoraj tri ure dolg nastop so Mystery posneli na prizorišču Cultuurpodium v nizozemskem mestu Zoetermeer 17. 11. 2018, v sklopu svoje “Live And Butterflies” turneje.

“Caught In The Whirlwind Of Time” lahko že prednaročite!

Kitarist Michel St. Pere je v zvezi z odločitvijo skupine, da izda ta koncert dejal: ” V času, ko smo pričeli odpovedovati naše letošnje marčevske koncerte, mi je John Vis namignil, da je deluje posnetek novembrskega koncerta iz leta 2018 fascinantno in da naj razmislim, če bi ga Mystery tudi izdali. Videoposnetek se je nahajal v arhivu, namesto da bi izdali ta koncert, smo dali prednost drugemu in tako izdali “Live in Poznan Box”.

“Naš prvotni načrt je bil da posnamemo v letih 2020 in 2021 še več koncertov, saj bi se načrtovana evropska turneja raztezala na pet tednov. Ker je vseskupaj prekrižala pandemija, se nam je zdelo naravnost idealno, da ohranimo z izidom tega posnetka stik z našimi oboževalci, medtem ko polagoma spravljamo skupaj material za naš prihodnji studijski album.”, dodaja St. Pere.

Seznam skladb na “Caught In The Whirlwind Of Time” je sledeč:
1. Looking for Something Else
2. The Scarlet Eye
3. Come to Me
4. The Willow Tree
5. How Do You Feel?
6. Shadow of the Lake
7. Delusion Rain
8. Dare to Dream
9. Where Dreams come Alive
10. The Sailor and the Mermaid
11. Wall Street King
12. Pride
13. Something to Believe In
14. Travel to the Night
15. A Song for You
16. Chrysalis
17. The Preacher’s Fall

Bonus Video
1. Time-Lapse Something to Believe In
2. A View from the Balcony – Travel to the Night


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki