Steve Lukather in Joseph Williams (oba Toto) – vsak s svojim solo albumom!

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2016
0 122

Steve Lukather in Joseph Williams, dve imeni znamenitih Toto, bosta istočasno izdala vsak svoj samostojni studijski album.

V vsej zmedi zakaj se ti dve novici nahajata znotraj ene same, vladata red in smisel. Oba glasbenika, ki v zvezi s Toto še nista rekla zadnje, bosta namreč na isti dan izdala vsak svoj samostojni studijski album. Ne preseneča niti, da sta na albumih drug drugemu gostovala.

Oba albuma bosta izšla 26. 2. 2021 pri založbi The Players Club/Mascot Label Group. Lukatherjev album se bo imenoval “I Found The Sun Again”, Williamsov pa “Denizen Tenant”. Znani sta naslovnici in seznam skladb obeh albumov (spodaj).

Steve Lukather je pred časom že predstavil prvi single in video za svojo novo skladbo “Run To Me”, spodaj pa je na voljo tudi prvi single in video skladbe z naslovom “Never Saw You Coming” iz Williamsovega prihajajočega albuma. V videu se pojavi tudi Luke, čeprav je na seznamu skladb navedeno, da gostuje le na skladbah “Remember Her” in “If I Fell”.

Seznam skladb na albumu “I Found the Sun Again” se glasi:
1. Along For The Ride
2. Serpent Soul
3. The Low Spark Of High Heeled Boys
4. Journey Through
5. Welcome To The Club
6. I Found The Sun Again
7. Run To Me
8. Bridge Of Sighs

Seznam skladb na albumu “Denizen Tenant” se glasi:
1. Never Saw You Coming
2. Liberty Man
3. Denizen Tenant
4. Wilma Fingadoux
5. Black Dahlia (feat. David Paich)
6. Don’t Give Up (feat. Hannah Ruick)
7. The Dream
8. Remember Her (feat Steve Lukather)
9. No Lessons
10. Mistress Winter’s Jump
11. If I Fell (feat Steve Lukather)
12. World Broken

Na fotografiji: Steve Lukather (levo) in Joseph Williams (desno) med nastopom Toto 9. 2. 2016 v Dunajski dvorani Gasometer (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki