Clutch bodo prvi del “The Weathermaker Vault Series” izdali tudi na fizičnem nosilcu

foto: TINA RUS 2018
0 21

Clutch so v lanskem poletju preko svoje založbe Weathermaker Music, pričeli v sklopu kampanje “The Weathermaker Vault Series”, objavljati vsakih šest tednov po en digitalni single priredb drugih izvajalcev in kmalu se je v naboru širnega arhiva skupine nabralo devet skladb, ki so izšle v obliki digitalne izdaje.

Glede na odličen odziv s strani javnosti, se je skupina odločila natisniti tudi fizično verzijo kompilacije priredb singlov z nazivom “The Weathermaker Vault Series Vol. I”. Album oziroma kompilacija priredb bo tako v svojih formatih CD, vinil in digitalno, vsebovala tudi doslej neizdano priredbo legendarnega blues rock kitarista Norberta Napolitana imenovano Algo Ha Cambiado. Odpeta je v španskem jeziku. Napolitano je sicer ustanovitelj argentinske blues metalske senzacije Pappos Blues.

“The Weathermaker Vault Series Vol. I”. bo izšel 27. 11. 2020.

Seznam vsega materiala na “The Weathermaker Vault Series Vol. I” je sledeč:
01. Passive Restraints
02. Electric Worry
03. Run, John Barleycorn, Run
04. Evil
05. Fortunate Son
06. Algo Ha Cambiado
07. Spacegrass
08. Precious And Grace
09. Smoke Banshee
10. Willie Nelson

V letošnjem septembru je bobnar skupine Jean-Paul Gaster preko “Cobras & Fire” podkasta potrdil, da so Clutch pričeli s skladanjem novega materiala za studijski album, ki bo nasledil v letu 2018 izdani “Book Of Bad Decisions”.

Clutch so v letošnjem aprilu izdali zbirko imenovano “Monsters, Machines, And Mythological Beasts”. Kot namiguje njen naslov, gre za kompilacijo tematsko obarvanih skladb, ki so jih Clutch za to priložnost izbrskali iz svojih arhivov.

Na fotografiji: Vokalist Neil Fallon med nastopom Clutch 9. 12. 2018, v zagrebški Tvornici Kulture (Hrvaška) – RockLine fotoarhiv 2006-2020 (foto: Tina Rus, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki