Nove avtorske skladbe The Dreams že v najbolj priljubljenih aplikacijah!

The Dreams logo
0 77

The Dreams, slovenka bluesrockovska atrakcija, sporočajo, da je njihove nove avtorske skladbe, ki napovedujejo izid prvenca skupine z naslovom “SoulJob”, že mogoče poslušati tudi v spletnih in mobilnih aplikacijah, in sicer: 

Spotify: https://open.spotify.com/album/0sOtAE74grRP0eH9Sa4GwP
Tidal: https://tidal.com/album/191335668 
Soundcloud: https://soundcloud.com/user-789417118
Apple music: https://music.apple.com/us/album/soul-job-single/1577013858?uo=4&app=apple+music
Itunes: https://music.apple.com/us/album/soul-job-single/1577013858?uo=4&app=itunes

Izberite povezavo do svoje najljubše aplikacije… in veliko glasbenih užitkov. 

V prihajajočih dneh bo mogoče skladbe skupine The Dreams poslušati ali kupiti na domala vseh spletnih in mobilnih aplikacijah. 

Slovenska skupina The Dreams, ki navdušuje privržence jam rocka in bluesa že od leta 2011, je kreativno izkoristila čas pandemije ter posnela tri nove avtorske pesmi, ki so prvi korak na poti do njihovega prvega studijskega albuma naslovljenega Souljob, s katerim želi skupina obeležiti jesensko 10 letnico delovanja. Povezave do skladb so odprte in ni potrebno imeti soundcloud profila, zato vas vabimo, da kliknete na link in uživate ob poslušanju:

O skupini The Dreams:
Skupina se je zbrala konec leta 2011, ves ta čas pa je glasbene gurmane navduševala s koncertnim raziskovanjem ameriškega jam rocka in bluesa. V njihovem repertoarju je sicer prevladovala glasba skupine The Alman Brothers Band, vendar njihovo glasbeno raziskovanje ni bilo omejeno zgolj na glasbo teh legend ameriške glasbe. Odigrali so preko 150 koncertov v Sloveniji, Avstriji, Italiji, Švici in na Hrvaškem. Na koncertih so gostili številne vrhunske slovenske in tuje glasbenike kot so Vlado Kreslin, Matej Hamo Šalehar, Tinkara Kovač, Igor Leonardi, Dejan Lapanja, Zoran Čalić, AG Weinberger, Janez Zmazek – Žan, med vrhunci koncertnega delovanja skupine pa sta gotovo bila tudi nastop pred nekaj tisoč glavo množico na Vallemaggia Blues festivalu v Švici in novembra 2019 koncert ob 50 letnici izida prvega albuma skupine The Allman Brothers band v ljubljanskem Ortu z gostom Vlatkom Stefanovskim. Člani sedemčlanske zasedbe, ki ostaja nespremenjena že več kot osem let in so maja letos združili svoje kreativne ideje v tej prvi etapi snemanja avtorskega prvenca so: Andrej “Ači” Vengust – vokal, ustna harmonika, akustična kitara, Gašper Peršl – bobni in tolkala, Jure Lopatič – bas, Mitja Kavčič – klaviature, Luka Vehar, Boštjan Zorc, Vili Grdadolnik – kitare. Spremljevalne vokale na vseh treh avtorskih skladbah je prispevala Eva Moškon.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki