Oceans Of Slumber stopajo pod okrilje založbe Season Of Mist!

foto: Violeta Alvarez 2023
0 32

Oceans Of Slumber, teksaški progresivnometalski kvintet, je sklenil novo pogodbo! Po novem jih je pod svoje okrilje sprejela francoska založba Seasons Of Mist.

Oceans of Slumber, ki so bili pred tem pod okriljem ameriške založbe Century Media, so se s prestopom k Season Of Mist pridružili pestremu naboru izvajalcev, ki domujejo pod okriljem založbe, kot mdr.: Voyager, Crippled Black Phoenix, Green Carnation, Cynic, Ne Obliviscaris in Heilung.

“Pridružitev Season of Mist je konkretna prelomnica v karieri Oceans of Slumber”, pravi bobnar skupine Dobber Beverly. Beverly, ki bobna tudi pri black metalcih Necrofier (tudi Necrofier so pod okriljem založbe Season Of Mist) in je svoje čase sodeloval z grindcore legendami Insect Warfare, nadaljuje: “Sklenitev pogodbe nam odpira vrata da se popolnoma predamo surovi, trši glasbeni usmeritvi za katero smo postavljali temelje že lep čas. Ob kolektivni moči in podpori Season of Mist, ki stoji po novem za nami, smo odločeni, da popeljemo našo glasbo na novo artistično raven.”

Oceans Of Slumber so svoj studijski prvenec “Aetherial” izdali leta 2013, reputacija pa je skupini zrasla zlasti s prihodom pevke Cammie Beverley leta 2016 za album “Winter”, ki je bil prvi album skupine izdan pri založbi Century Media Records. Zadnji in še vedno aktualni studijski album skupine “Starlight And Ash” so Oceans Of Slumber izdali v lanskem letu.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki