The Dead Daisies predstavljajo video in priredbo Whitesnake izvirinka “Slide It In”

The Dead Daisies 2023 (press/promo)
0 54

The Dead Daisies, avstralsko-ameriška hard rock senzacija, ki je prav danes 18. 8. 2023 izdala kompilacijski “Best Of” dokument na katerem so nanizani največji trenutki šestih izdanih albumov med letoma 2013 in 2022, in ki prihaja 7. 12. 2023 v ljubljansko Cvetličarno, predstavlja koncertni video Whitesnake priredbe Slide It In.

Video izhaja iz enega izmed skupnih jamov skupine iz New Yorka, kjer se The Dead Daisies uigravajo za prihajajoče koncertne datume. Preverite ga lahko spodaj.

Skupina v kateri so ob šefu in kitaristu Davidu Lowyju po novem zbrani kar trije nekdanji Whitesnake člani: Doug Aldrich (kitara), Brian Tichy (bobni) in Michael Devin (bas kitara) ter v katero se je pred časom vrnil na mesto vokalista John Corabi pravi, da se želi s to priredbo pokloniti liku in delu Davida Coverdalea in njegovih Whitesnake.

Več koristnih informacij o The Dead Daisies:
https://www.thedeaddaisies.com
https://www.thedeaddaisies.com/merch
https://www.facebook.com/thedeaddaisies
https://www.instagram.com/thedeaddais…
https://www.twitter.com/TheDeadDaisies


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki