Paradox napovedujejo novi album, ki bo nadaljevanje njihove klasike “Heresy”

0 95

Paradox, kultni nemški predstavniki tevtonskega thrash metala, bodo pri založbi AFM Records, še pred koncem letošnjega leta, izdali svoj novi studijski album.

Skupina je v zvezi s tem podala sledečo uradno izjavo: “Uvodoma naj poudarimo, da smo izredno veseli, ker že lep čas ustvarjamo novi album in ker smo ta proces pripeljali že zelo daleč. To bo naš skupno osmi studijski album. Izšel bo pri založbi AFM Records s čimer bomo obeležili 20 let našega skupnega sodelovanja.”

“Datum izida novega albuma, ki bo konceptualen in kar se besedil tiče nadaljevanje našega klasičnega albuma “Heresy” (1989), bomo sporočili kasneje.”

“Originalni pisec besedil Peter Vogt (Product Of Imagination/Heresy), je po 30. letih znova obnovil sodelovanje in je odgovoren za zgodbo koncepta na novem albumu.”

“V skupino se vrača po treh dekadah tudi originalni in ustanovni član skupine Axel Blaha (bobni). Postavo zaokrožujeta povratnika Christian Münzner (kitara) in Olly Keller (bas kitara).”

Münzner in Keller sta bila skupaj del Paradox postave na albumu “Tales of the Wierd“, ki je izšel pri AFM Records 14. 12. 2012. Oll Keler se je priključil Paradox že za album “Electrify” (2008), igral pa je tudi bas kitaro na albumu “Riot Squad” (2009).

Paradox so svoj zadnji in še vedno aktualni studijski album “Pangea”, za katerega je prispeval bas kitaro slovenski glasbenik Tilen Hudrap (U.D.O.), izdali 3. 6. 2016, pri založbi AFM Records. RockLine recenzijo albuma lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki