Phil Campbell And The Bastard Sons predstavljajo novega pevca!

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2012
0 76

Phil Campbell And The Bastard Sons, rock’n’roll zasedba zbrana ob nekdanjem Motörhead kitaristu Philu Campbellu, so sprejeli medse novega peva Joela Petersa. V začetku letošnjega leta je skupina sporočila, da se je razšla z vokalistom Neilom Starrom.

Skupina je podala sledečo uradno izjavo:

“Potem ko smo prisluhnili stotinam avdicijskih posnetkov, lahko Phil Campbell And The Bastard Sons ponosno pozdravimo prihod Bootyard Bandits pevca Joel Peters, ki se nam bo priključil na prihajajoči britanski turneji.”

“Joel je izstopal že od vsega začetka. Preizkušnja z njim na vajah je bila zelo uspešna, prav tako pa smo bili ekstremno navdušeni nad njegovim nastopom na festivalu Headbanger’s Balls Fest v Belgiji, v preteklem tednu, zato smo se odločili, da mu dodelimo vlogo na naši novembrski turneji po Veliki Britaniji.”

Skupina se obenem zahvaljuje vsem, ki so poslali svoje posnetke za avdicijo na poziciji pevca, prav tako pa tudi Andrewu Huntu, ki je na poziciji pevca reševal skupino na letošnjim festivalskih nastopih.

Na fotografiji: Phil Campbell med koncertom Motörhead, dne 1. 12. 2012, v münchenski dvorani Zenith Halle (Nemčija) – RockLine fotoarhiv 2006-2021, vse pravice pridržane. Celotno RockLine recenzijo tega koncertnega dogodka lahko preberete TUKAJ!

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki