Pretty Maids predstavljajo video Will You Still Kiss Me (If I See You In Heaven)

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2018
0 150

Pretty Maids, danski hard rock veterani predstavljajo video za skladbo Will You Still Kiss Me (If I See You In Heaven), ki se nahaja na novem studijskem albumu “Undress Your Madness”, ta je izšel dne 08.11.2020, pri italijanski založbi Frontiers Music Srl.

“Undress Your Madness” je težko pričakovani naslednik v letu 2016 izdanega albuma “Kingslayer”, s katerim nadaljujejo Pretty Maids svojo glasbeno usmeritev, ki so jo začrtali tudi že s predhodnikoma “Pandemonium” in “Motherland”.

RockLine recenzijo albuma Undress Your Madness lahko preberete TUKAJ!

Vokalist Ronnie Atkins je v zvezi z novim albumom povedal sledeče: “Mislim, da je novi album vrsta nadaljevanja tistega kar smo počeli v preteklih desetih letih. Zelo sem vesel, da so se stvari obrnile kot je treba, saj je na njem kup odličnih skladb. Po mojem skromnem mnenju je novi album celo bolj melodičen, kot naši pretekli dosežki.”

Za odlično produkcijo je znova poskrbel priznani producent Jacob Hansen (Kobra And the Lotus, Volbeat, Amaranthe).

Video za skladbo Will You Still kiss Me (If I See You In Heaven) lahko pogledate spodaj.

Pred dobrima dvema tednoma dni je vokalist Ronnie Atkins naznanil, da je diagnoziran z rakom na pljučih. Skupina je takoj odpovedala vse že potrjene koncertne nastope ter preostale načrtovane aktivnosti. Skupina je v zvezi s tem povedala sledeče: “Vsi se trenutno osredotočamo le na Ronniejevo zdravje in na potek njegovega zdravljenja.”

Na fotografiji zgoraj: Ronnie Atkins med nastopom Pretty Maids v sklopu festivala Bang Your Head, dne 13.07.2018 (tretji dan) – RockLine fotoarhiv 2006-2019, vse pravice pridržane (celotno RockLine recenzijo tega dne festivala lahko preberete TUKAJ).

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki