”Priče o niŠČemu” – Mrletova edinstvena zbirka zgodb za otroke

Mrletove zgodbe o niŠČemer - promo
0 20

Zbirka otroških zgodb Damirja Martinovića Mrleta, frontmana skupine LET3, je eden izmed svežih naslovov vodilne hrvaške glasbene knjigarne ter založbe Rockmark, ki je bil minuli teden premierno predstavljen na 45. mednarodnem sejmu knjig Interliber v Zagrebu. Omenjeni sejem je največja literarna prireditev na Hrvaškem ter mesto kjer se slavi knjiga in kjer se srečujejo vse generacije bralcev.

“Mrletove priče o niŠČemu” je Mrle zamislil, zapisal, izbral, zapakiral, povezal, uredil, oblekel, pobarval ter zamaskiral za najmlajše, da spremljajo prigode deževnikov, lastovke, mušnice in zmaja ŠČaka in se skupaj z odraslimi, ki jim zgodbe prebirajo, zavrtijo, zaplešejo ter izgubijo v avtorjevem domišljijskem svetu.

Zbirko zgodb je ilustriral Misch in likovno oblikoval Vran. Ob knjigi kot darilo prejmete še Mrletovo masko, pobarvanko o niŠČemer ter Mrletove uganke.

NAKUP KNJIGE!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki