Mariusz Duda predstavlja video in single “Good Morning Fearmongering”

0 29

Mariusz Duda, vokalist in basist poljskih progresnovrockovskih imenitnežev Riverside, pa tudi komponist, aranžer in producent, je današnji izid petkov izid, to je 17. 11. 2023, novega samostojnega studijskega albuma z naslovom “AFR AI D”, pospremil z novim singlom in videom za skladbo Good Morning Fearmongering. Preverite jo lahko spodaj.

Album “AFR AI D”, je izšel pri založbi Kscope Records, v svojih sporočilih pa se ukvarja s strahom ljudi pred razvojem umetne inteligence.

Mariusz, ki je znan tudi po svojem eksperimentalno elektronskem projektu Lunatic Soul, predstavlja novi single s prihajajočega studijskega albuma za skladbo I Love To Chat With You. Mariusz je pred časom napovedal nov studijski album s prvim singlom za skladbo Embracing The Unknown, ki mu je v letošnjem oktobru sledil sigle Bots’ Party.

Album “AFR AI D” je bil posnet skozi maj in junij 2023, v varšavskem studiu Serakos, ob inženirskih uslugah Magde in Roberta Robert Srzedniccy. Za masterizacijo zvoka je poskrbel Robert Szydło.

Album bo na razpolago v vseh bistvenih formatih (CD, LP, digitalno). Naslovnico zanj je ustvaril nemški ilustrator Hajo Müller, znan po sodelovanju z Stevenom Wilsonom.

Album “AFR AI D” lahko že naročite.

Seznam skladb na albumu “AFR AI D” je sledeč:
1. Taming Nightmares
2. Good Morning Fearmongering
3. Fake Me Deep, Murf
4. Bots’ Party
5. I Love To Chat With You
6. Why So Serious, Cassandra?
7. Mid Journey To Freedom
8. Embracing The Unknown

Več koristnih informacij:
Uradna spletna stran http://www.mariuszduda.md
Instagram: http://www.instagram.com/marivsz_riv
Facebook: https://www.facebook.com/mariusz.duda…


Mariusz Duda – “AFR AI D” (Kscope Records, 2023)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki