Prihaja Motörhead koncertni album “Louder Than Noise … Live in Berlin”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2012
0 68

Kaj je boljšega kot trinajst uradnih Motörhead koncertnih albumov? Hja, štirinajst. Svet rock’n’rolla bi bil brez štirinajstega skrajno pust in prazen. Torej, dame in gospodje. Pokojna skupina nesmrtnih glasbenih dejanj in ukan predstavlja novi koncertni album “Louder Than Noise… Live in Berlin”.

 Koncertni posnetek izhaja iz jesensko zimske evropske turneje skupine, na kateri so se blesteči pankrti ustavili 5. 12. 2012 v nemškem Berlinu oziroma tamkajšnjem prizorišču Velodrom na katerem je razvpiti trio pod poveljstvom železnega kanclerja Lemmyja Kilmistra obnorel 12.000-glavo množico.

Naj dodamo da je na tej turneji imenovani “Kings of the Road”, skupina 10. 12. 2012 obiskala tudi ljubljansko Halo Tivoli.

Koncertni film je režiral Herwig Meyszner, ki je v preteklosti sodeloval pri nastanku tovrstnih posnetkov skupin, kot so mdr.: Saxon, Exodus in Kreator.

Spodaj lahko že lahko razmigate vratna vretenca ob ljubih taktih koncertne verzije skladbe “Over the Top”, ki izhaja iz Berlinskega nastopa skupine.

“Louder Than Noise… Live in Berlin” bo izšel 23. 4. 2021 pri založbi Silver Lining Music in bo dostopen v formatih: CD/DVD, dvojni vinil ter digitalno. Izšel bo tudi kot sveženj v katerega bodo vloženi hkrati CD, DVD in vinil.

Seznam materiala na “Louder Than Noise… Live in Berlin” se glasi:
01. I Know How To Die
02. Damage Case
03. Stay Clean
04. Metropolis
05. Over The Top
06. Doctor Rock
07. String Theory
08. The Chase Is Better Than The Catch
09. Rock It
10. You Better Run
11. The One To Sing The Blues
12. Going To Brazil
13. Killed By Death
14. Ace Of Spades
15. Overkill

Na fotografiji: Lemmy med koncertom Motörhead, dne 1. 12. 2012, v münchenski dvorani Zenith Halle (Nemčija) – RockLine fotoarhiv 2006-2021, vse pravice pridržane. Celotno RockLine recenzijo tega koncertnega dogodka lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki