Prisluhnite ganljivi posthumni skladbi “Going Home” Briana Howea (Bad Co., Ted Nugent)

0 69

Družina nedavno preminulega Briana Howea, sicer nekdanjega pevca Bad Company in Ted Nugent, je poskrbela za posthumno izdajo videa ganljive balade “Going Home”. Kot je znano, je Brian Howe v začetku prejšnjega meseca, v starosti 66 let, preminil za posledicami srčne kapi.

Going Home je bila posneta na Howeovem domu v mestu Fort Myers na Floridi. Produkcijo je opravil Brooks Paschal, ki je ob tem dejal: “Vedeli smo, da bo to Brianova naslednja pomembna pesem. Od vedno smo vedeli, da bo to njegova zadnja vrnitev domov!”

Brianov menedžer Paul Easton pa dodaja: “To je zadnja pesem, ki jo je Brian napisal in posnel v svojem življenju in za katero se je na žalost izkazalo, da je bila tudi preroška.” In nadaljuje: “Skladba se je resnično dotaknila vseh nas, ko smo jo prvič slišali, in danes, ko jo predstavljamo, prinaša njena rahločutnost še posebej bridko izkušnjo.”

To pesem sta skupaj napisala Paschal in Howe nekaj let po smrti Brianove matere, skozi sledeče verze nežne in ganljive balade pa ni težko razbrati tudi Brianove zadnje prerokbe.

Will I kiss the face of angels?
Will I leave without a trace?
Will I meet those gone before me?
Soon enough I will know
I’m going home
I’m going home

Going Home je bila posneta v procesu ustvarjanja novega samostojnega albuma Briana Howea. Na njem naj bi se znašlo skupaj 15 skladb, kot tudi nove verzije Bad Company izvirnikov za skladbe If You Needed Somebody, Holy Water in No Smoke Without Fire.

Ni še znano, ali bo album kdaj v prihodnosti tudi uradno  izdan. Po vsej verjetnosti le nekatere njegove skladbe, ki bo do izšle posamično.


Brian Howe – Going Home (uradni posthumni video)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki