Blue Öyster Cult bodo avgusta izdali še en koncertni album!

0 77

Blue Öyster Cult so napovedali izid še ene v seriji koncertnih izdaj, ki se bo imenovala “45th Anniversary – Live In London”. Novi koncertni dokument bo izšel 7. 8. 2020 in bo na razpolago v formatih: CD/DVD, Blu-ray in dvojni vinil. Na nastopu, ki so ga Blue Öyster Cult izvedli 17. 6. 2017 v sklopu festivala Stone Free, na londonskem prizorišču O2 Indigo, je skupina v celoti izvedla svoj legendarni studijski prvenec “Blue Öyster Cult” ter k temu dodala nekaj kultnih klasik oziroma hitov, vzetih iz njenega železnega repertoarja.

Pred nekaj dnevi smo na RockLine poročali, da bodo Blue Öyser Cult izdali v letošnjem oktobru novi studijski album “The Symbol Remains”, ki bo po 19. letih nasledil predhodnika “Curse of the Hidden Mirror” (2001).

Spodaj lahko pogledate koncertni video za skladbo “Stariway to the Stars”, ki bo vključena na koncertni dokument “45th Anniversary – Live In London”.

“45th Anniversary – Live In London” bo izdala založba Frontiers Music Srl., ki je v letošnjem letu poskrbela za izdajo kar treh novih koncertnih albumov skupine: “Hard Rock Live Cleveland 2014”, “40th Anniversary – Agents Of Fortune – Live 2016” in “iHeart Radio Theater N.Y.C. 2012”.

Seznam skladb na “45th Anniversary – Live In London” se glasi:
01. Transmaniacon MC
02. I’m On The Lamb, But I Ain’t No Sheep
03. Then Came The Last Days Of May
04. Stairway To The Stars
05. Before The Kiss, A Redcap
06. Screams
07. She’s As Beautiful As A Foot
08. Cities On Flame With Rock And Roll
09. Workshop Of The Telescopes
10. Redeemed
11. Buck’s Boogie
12. Godzilla
13. (Don’t Fear) The Reaper
14. Tattoo Vampire
15. Hot Rails To Hell

Zasedba je odigrala ta koncert v sledeči postavi:
Eric Bloom – vokal, kitara, klaviature
Donald “Buck Dharma” Roeser – kitara, vokal
Richie Castellano – klaviature, kitara, spremljevalni vokal
Danny Miranda – bas kitara, spremljevalni vokal
Jules Radino – bobni, tolkala

Kot omenjeno, je založba Frontiers Music Srl. v letošnjem letu že poskrbela za kopico izidov vezanih na ime Blue Öyster Cult. Tako je izdala serijo ponatisov treh albumov in treh povsem novih koncertnih dokumentov.

Ponatis so doživeli albumi:
Cult Classic
Heaven Forbid
Curse of the Hidden Mirror

Izdani so bili sledeči novi koncertni albumi:
40Th Anniversary – Agents Of Fortune – Live 2016
Hard Rock Live Cleveland 2014
iHeart Radio Theater N. Y. C. 2012

Na fotografiji: Donald “Buck Dharma” Roeser med nastopom Blue Öyster Cult 30. 7. 2016 v sklopu tretjega dne nemškega festivala Rock Of Ages, v kraju Seebronn (Rottenburg Am Neckar) – RockLine 2006-2020, vse pravice pridržane. Celotno RockLine recenzijo tega dne festivala lahko preberete TUKAJ!


Blue Öyster Cult – Stairway to the Stars (uradni koncertni video)
Blue Öyster Cult – “45th Anniversary – Live In London”
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki