Rammstein predstavljajo “Herzeleid: XXV Anniversary Edition – Remastered” promocijski video

foto: JENS KOCH
0 172

Rammstein, ki so konec septembra razodeli načrt, da bodo v količinsko omejeni nakladi znova izdali svoj studijski prvenec “Herzeleid”, ki je izšel pred petindvajsetimi leti in tako proslavili njegov jubilej, predstavljajo enominutni promocijski video (spodaj).

“Herzeleid: XXV Anniversary Edition – Remastered” bo na razpolago od 4. 12. 2020 dalje, za ponatis pa bodo poskrbeli pri založbi Vertigo/UMe. Ponatis albuma bo dostopen v različnih formatih.

Ponatis albuma v digipak CD formatu bo spremljala embalaža v obliki križa, 180 gramski dvojni vinil pa bo nosil modri barvni preliv. Novo oblikovno gradivo je prispeval Dirk Rudolph, ki je oblikoval že originalno naslovnico prvenca.

V začetku letošnjega septembra so se Rammstein, po poročanju njihovega fan kluba “Rammstein World” vrnili v studio La Fabrique, ki se nahaja v kraju Saint-Rémy-de-Provence, kjer so sicer posneli svoj zadnji studijski album.

Seznam skladb na “Rammstein: Herzeleid: XXV Anniversary Edition se glasi:
1. Wollt ihr das Bett in Flammen sehen
2. Der Meister
3. Weisses Fleisch
4. Asche zu Asche
5. Seemann
6. Du riechst so gut
7. Das alte Leid
8. Heirate mich
9. Herzeleid
10. Laichzeit
11. Rammstein


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki