Roger Chapman s peternim CD zabojem “Turn It Up Loud – The Recordings 1981-1985”

Esoteric Records 2022
0 70

Roger Chapman, vokalist kultne britanske zasedbe Family, ki je v davnih časih s svojo dejavnostjo vplivala na razvoj progresivnega rocka, bo izdal peterni CD zaboj svojih albumov izdanih v osemdesetih. Vsi albumi so šli skozi digitalno remasterizacijo, pri čemer so uporabljeni ‘master’ koluti, zadeva pa bo na voljo 28. 10. 2022, pri založbi Esoteric Records.

Peterni CD zaboj imenovan “Turn It Up Loud – The Recordings 1981-1985” bo vseboval štiri Chapmanove albume, ki so izšli med letoma 1981 in 1985, in sicer: “Hyenas Only Laugh for Fun” (1981), dvojni koncertni album “He Was… She Was… You Was… We Was…” (1982), “Mango Crazy” (1983) in “The Shadow Knows” (1984).

Dodatni CD bo vseboval osem skladb, ki so b-strani Chapmanovih izdanih singlov ter koncertne verzije skladb, ki izhajajo iz tega obdobja, med njimi: I Just Wanna Make Love To You iz albuma “He Was… She Was… You Was… We Was…”, Shot In The Dark iz “Mango Crazy” in ter skladbe Shadow on The Wall, Let Me Down, How How How ter Mango Crazy, ki izhajajo vse po vrsti iz EP-ja “Live In Berlin” (1985).

Svojo kopijo tega zaboja, ki ga bo spremljala tudi zajetna knjižica z spremnim esejem, lahko že prednaročite.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki