Ronnie Atkins napoveduje orkestralni EP “Symphomaniac” – zunaj je video “Let Love Lead The Way”

foto: Tallee Savage 2021
0 38

Ronnie Atkins, cenjeni danski rock in heavy metal vokalist, sicer ultimativni prvi glas legendarnih hard in heavy rockerjev Pretty Maids, napoveduje novi EP z nazivom “Symphomaniac”, ki bo izšel 18. 11. 2022, pri italijanski založbi Frontiers Music Srl.

Gre za EP, ki se vsebinsko navezuje na Atkinsov zadnji in še vedno aktualni drugi samostojni studijski album “Make It Count”, ki je izšel sredi letošnjega marca (RockLine recenzija) – leto dni po studijskem prvencu “One Shot” (2021, RockLine recenzija). Na novem EP-ju se bodo nahajale nekatere skladbe omenjenega albuma, ki so prearanžirane v orkestralno verzijo.

Ronnie Atkins tako že predstavlja prvi video za orkestralno verzijo oziroma orkestralni single Let Love Lead The Way, ki ga lahko preverite spodaj.

Seznam skladb na EP-ju “Symphomaniac” je sledeč
1. Rising Tide (Orchestra Version)
2. Make It Count (Orchestra Version)
3. Let Love Lead The Way (Orchestra Version)
4. Unsung Heroes (Orchestra Version)

Zasedba, ki je sodelovala pri snemanju EP-ja:
Ronnie Atkins – glavni vokal, spremljevalni vokal
Lars Winter – orkestracije & klaviature
Morten Sandager – dodatne klaviature
Linnea Vikström Egg – spremljevalni vokal

EP-je produciral Chris Laney, sicer Atkinsov Pretty Maids tovariš, medtem ko je naloga zaključnega miksa in masterizacije opravil izkušeni danski zvočni inženir Jacob Hansen.

https://www.facebook.com/RonnieAtkins…
https://www.instagram.com/ronnie_atki…


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki