Šank Rock 40+ še enkrat v Velenju – tokrat na televizijskih ekranih

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2023
0 143

V soboto, 25. novembra, ob 23. uri in v petek, 1. decembra si na kanalu TV Slovenija 2 lahko ogledate posnetek spektakularnega junijskega koncerta skupine Šank Rock z gosti.

Ko je 16. junija ob Velenjskem jezeru sonce začelo zahajati, so se prižgale luči in na oder je stopila legendarna zasedba skupine Šank Rock. Matjaž JelenBor ZuljanCveto Polak in Aleš Uranjek so s spektakularnim koncertom proslavili 40+ let delovanja benda, ki je na tak ali drugačen način zaznamoval mlada leta, prve ljubezni in odraščanje celih generacij Slovencev.

Več kot sedem tisoč glava množica obiskovalcev v Vista parku je imela priložnost v živo slišati njihove največje uspešnice, kot so Pravljica o mavričnih ljudehPuščava snaDej bolj na glas radioJaz nimam noč za spanje in seveda Metulj. Na odru so se jim pridružili številni znani glasbeniki; Gregor Skočir iz Big Foot Mame, Tomi Meglič iz Siddharte, Tokac iz Dan D, Natalija VerbotenDunya Tinauer Verbovšek6 Pack ČukurŽak iz skupine Mary Rose, Slovenski oktet in godalni kvartet Glasbene šole Fran Korun Koželjski Velenje

Kdor je bil tam ali kdor je tisti čaroben večer zamudil, ima v soboto, 25. novembra, ob 23. uri in v nočnem programu v petek, 1. decembra, na TV Slovenija 2 priložnost ponovno doživeti to prelepo druženje, ki je bilo za Šank Rock tudi začetek turneje po legendarnih slovenskih koncertnih prizoriščih, kjer je bil vedno doma rock’n’roll. Tako jih lahko vidite in slišite:
– petek, 24. novembra, ob 21.00 v Kobjeglavi 
– v soboto, 25. novembra, ob 21.00 na Humu
To bodo res dobri žuri med izjemnimi ljudmi, zato ne zamudite in bodite tam. 

Na gornji fotografiji: Bor Zuljan (kitara) in Matjaž Jelen (vokal) med nastopom Šank Rock 16. 6. 2023 na velenjskem prizorišču Vista Park (RockLine fotoarhiv 2006-2024, RockLine fotoarhiv). Recenzijo tega koncertnega spektakla lahko preberete TUKAJ.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki