Dan McCafferty z neizdanim singlom “Children’s Eyes”

ROAR! Rock Of Angels Records 2023
0 24

Grška založba ROAR! Rock of Angels Records bo 7. 12 2023 poskrbela za ambiciozni izid posebnega albuma posvetitve oziroma kompilacijske zbirke priredb imenovane “In Memory of Dan McCafferty – No Turning Back”, s čimer se želi prikloniti pokojnemu pevcu skupine Nazareth Danu McCaffertyju.

Album oziroma kompilacija bo vsebovala neizdane skladbe, ki jih je konec devetdesetih posnel McCafferty, to sta ‘Occident’ in ‘No Turning Back’. Oba originala je McCafferty posnel z nemškim režiserjem, komponistom in glasbenim producentom Christophom Bussejem. Kompilacija vsebuje še eno neizdano skladbo ‘Children’s Eyes’, ki je nastala ob navezi McCaffertyja s komponistom in producentom Detlefom Detlef Wiedekejem. Na zbirko so dodane še tri McCaffertyjeve klasike ‘Into the Ring’, ‘Starry Eyes’ in ‘Sunny Island’, ki jih je napisal McCafferty sam in izhajajo iz njegovega samostojnega albuma “Into the Ring” iz leta 1987.

“In Memory of Dan McCafferty – No Turning Back” zaokroža skladba ‘Going Home’, ki izhaja iz leta 1993 in kratkoživega McCaffertyjevega projekta Seasons. Vsekakor pa ne gre pri tem brez dveh največjih Nazareth hit zimzelenov, to je klasik ‘Love Hurts’ in ‘Dream On’, ki sta dodatni skladbi kompilacije. Gre za predelavi Nazareth izvirnikov za kateri je prispeval vokal Grški pevec Panos Kalifis, ki se barvno presunljivo približa Danovemu vokalu.

Spodaj je tako na voljo neizdani single za skladbo Children’s Eyes, ki je opremljen tudi z besedilnim videom. Založba je pred časom napovedala kompilacijo s priredbo največjega hita skupine Nazareth, to je klasike Love Hurts, za katero je prispeval vokal Panos Kalifis. Opremljena je tudi z glasbenim videom (spodaj).

Kompilacijo lahko že prednaročite.

Seznam skladb na albumu “In Memory of Dan McCafferty – No Turning Back” se glasi:
1. Childrens Eyes (previously unreleased)
2. Into The Ring
3. Starry Eyes
4. Sunny Island
5. Occident (previously unreleased)
6. No Turning Back (previously unreleased)
7. Going Home
8. Love Hurts (Sung by Panos Kalifis)
9. Dream On (Sung by Panos Kalifis)


“In Memory of Dan McCafferty – No Turning Back” (ROAR! Rock Of Angels Records, 2023)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki