ZircuS z novo verzijo skladbe “The Game”

ZircuS 2023
0 37

ZircuS posodablja repertuar

V skupini ZircuS (Spektakularnost Glasbe) nenehno širimo svoje aktivne in produktivne navade. V letu 2023 smo predstavili “oberkajn” komad Iaiaohm ter skladbi Deceiver in Dissobedient, ki sta navdih črpali iz španščine.

Poletje je minilo v znamenju produkcije in predstavitve avtorske glasbe za animirani film “Divji petelin: Skrivnostno življenje v letu in četrt,” ki smo ga premierno predstavili na festivalu ZEBRA ter Festivalu Slovenskega filma v Portorožu. Prav tako je glasba ZircuS soustvarila vzdušje v gledališki predstavi Viktor F! ! (Teater Štrik). Decembra stopamo v ospredje z izidom novega singla The Game, ki ga lahko poslušate tukaj.

ZircuS se bomo predstavili v akustični izvedbi kot del programa na Knjižnjem sejmu, na glavnem odru med 17:00 in 19:00 v nedeljo, 26.11.2023. Predstavili bomo del novega in posodobljenega repertuarja.

Vabljeni k deljenju in poslušanju ZircuSa!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki