“School Of Rock” bobnar Kevin Alexander Clark umrl v prometni nesreči pri 32. letih!

Image credit: Paramount Pictures
0 182

Kevin Alexander Clark – bobnar, ki je igral vlogo Freddyja “Spazzy McGee” Jonesa v Jack Blackovi komediji “School Of Rock”, je preminil v starosti 32 let. Clarka je zrušil (in ubil) v prometni nesreči motorist. Do dogodka, je prišlo med Clarkovim kolesarjenjem v čikaški soseski imenovani Avondale.

Reševalci so Clarka sicer nemudoma oskrbeli ter deportirali v Illinois Masonic Medical Center, vendar pa je bilo za mladeniča žal vse prepozno. V ranem jutru, točneje štiri minute preko druge ure, v noči iz torka 25. 5. na sredo 26. 5. 2021, je oglednik razglasil njegovo smrt.

Clark je pričel igrati bobne že pri treh letih in ko je prišel leta 2003 na avdicijo za nastopanje v filmu School Of Rock, je imel za seboj že 10 let bobnanja. Na avdiciji za film je v družbi, ki mu jo je delal Joey Gaydos Jr., in ki je prav tako igral eno od vlog filma, Clark odigral Black Sabbath klasiko Iron Man.

Film “School Of Rock”, ki ga je režiral Richard Linklater, je postal velik komercialni hit s katerim so na globalni ravni zaslužili 131 milijonov ameriških dolarjev. S tem je postal film najbolj uspešna komedija (z glasbeno tematiko) vseh časov, dokler mu žezla iz rok leta 2015 ni prevzel film “Pitch Perfect 2”.

Clark kasneje ni več nastopil v nobenem filmu, je pa igral bobne v lokalnih skupinah, kot mdr. Dreadwolf, Funk It Let’s Jam in Robbie Gold Band. V času svoje smrti je igral pri Jess Bess And The Intentions, ki so svoj prvi karierni nastop izvedli prav v preteklem vikendu.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki