Scorpions predstavljajo živo verzijo “Lovedrive” klasike “Always Somewhere” iz leta 1979!

Scorpions 2021 (press/promo)
0 50

Scorpions so na svoj You Tube kanal naložili koncertni posnetek izvedbe “Lovedrive” klasike Always Somewhere iz njihovega nastopa na prizorišču Old Grey Whistle Test, v maju leta 1979 in jo lahko preverite spodaj.

Scorpions so konec letošnjega februarja izdali novi studijski album “Rock Believer” (RockLine recenzija).

Za album “Rock Believer”, ki je prvi za Scorpions po letu 2015, ko je izšel “Return To Forever”, je vokalist skupine Klaus Meine dejal, da se z njim skupna vrača k vibraciji svojih klasičnih albumov, kot so: “Blackout”, “Love At First Sting” in/ali “Lovedrive”.  Pri pisanju albuma skupina ni vključevala ‘zunanjih sodelavcev’, album pa je večinoma avtorsko delo Rudolfa Schenkerja in Klausa Meineja.

Meine pravi: “Album smo posneli po principu koncertnega nastopa. Skupaj in v isti sobi, tako kot je to veljalo v osemdesetih.”

“Rock Believer” je bil večinoma posnet v studiu Peppermint Park, v nemškem Hannovru, miks pa je skupina opravila v legendarnem Hansa studiu, v Berlinu.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki