Nile so se razšli z basistom in pevcem Bradom Parrisom!

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2019
0 35

Nile, floridski tehnični death metalski inovatorji – katerih izrazoslovje je obarvano z egipčansko tematiko, so se razšli z basistom in vokalistom Bradom Parrisom.

Brad Parris je sodeloval z Nile med letoma 2015 ter 2022. Za Nile je komponiral glasbo, igral bas kitaro in pel na albumu “Vile Nilotic Rites”, ki je izšel leta 2019.

Nile so v zvezi s tem podali izjavo v kateri so mdr. navedli, da se je Parris odločil zapustiti skupino z namenom, da se lahko osredotoča ter posveča drugim projektom ter posveti skrbi za svojo družino.

Uradno izjavo so Nile zaključili s stavkom, da so že stopili v kontakt z nekaterimi basisti, ki bi zasedli lahko Parrisovo pozicijo v skupini, obenem pa opogumljajo vse zainteresirane kandidate za novega Nile basista, da se javijo skupini na: nilebassistaudition@gmail.com.

Nile so sicer že v začetku marca obelodanili termine nove evropske turneje za letošnji november in december. V družbi Krisiun, In Element ter Wrath Of The Nebula obiščejo Nile 3. 12. 2022 tudi ljubljanski Orto bar.

Na fotografiji: Brad Parris med nastopom Nile 21. 9. 2019 v Revolver klubu (San Dona Di Piave, Italija) – RockLine fotoarhiv 2006-2022, vse pravice pridržane. Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki