Skid Row napovedujejo novi album z naslovnim singlom “The Gang’s All Here”

earMUSIC 2022
0 104

Skid Row, glam metalska senzacija osemdesetih, napoveduje novi studijski album “The Gang’s All Here” z naslovnim singlom albuma, ki ga lahko preverite spodaj.

Album “The Gang’s All Here”, ki ga lahko že prednaročite, bo izšel 14. 10. 2022 pri založbi earMUSIC, na njem pa se bo predstavil novi član zasedbe, to je švedski vokalist Erik Grönwall, katerega priključitev v ekipo, so Skid Row uradno naznanili šele včeraj.

Skid Row so album “The Gang’s All Here” posneli v mestu Nashville (zvezna ameriška država Tennessee), za produkcijo pa je poskrbel Nick Raskulinecz, ki je pred tem sodeloval mdr. z Rush, Alice In Chains, Evanescence, Stone Sour in Halestorm.

Skupina se odpravlja jutri na svetovno turnejo, ki se pričenja v Las Vegasu, kjer jim bodo delali družbo Scorpions.

Gronwall je pred priključitvijo k Skid Row prepeval pri švedskih glam metal revitalistih H.E.A.T. s katerimi je posnel štiri studijske albume Address The Nation” (2012), “Tearing Down The Walls” (2014), “Into The Great Unknown” (2017) ter “H.E.A.T II” (2020). Oktobra 2020 je skupino zapustil, v letošnjem letu pa s projektom New Horizon posnel in izdal album “Gate of the Gods”.

Seznam skladb na albumu “The Gang’s All Here” se glasi:
01. Hell Or High Water
02. The Gang’s All Here
03. Not Dead Yet
04. Time Bomb
05. Resurrected
06. Nowhere Fast
07. When The Lights Come On
08. Tear It Down
09. October’s Song
10. World’s On Fire

Več o Skid Row:
Facebook: https://www.facebook.com/skidrow/
Instagram:https://www.instagram.com/officialski...
Twitter: https://twitter.com/OfficialSkidRow/
Uradna spletna stran: https://www.skidrow.com


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki