Floor Jansen (Nightwish) predstavlja novi single “Fire”

Floor Jansen (press/promo)
0 107

Floor Jansen, nizozemska pevka in članica finskih simfoničnih velikanov metala Nightwish, je pravkar izdala svoj novi single z naslovom Fire, ki ga lahko preverite spodaj. Single je izšel pri založbi ADA, ki je podružnica založbe Warner Music Group.

Jansenova je najbolj znana kot pevka simfoničnih metalcev Nightwish, s katerimi je posnela dva albuma, ki sta se uvrstila na finskih lestvicah na prvo mesto, v Avstriji, Franciji, Švici, Nermčiji, Grčiji, na Madžarskem, Norvešekm in Švedskem, pa med pet najbolje prodajanih albumov.

Floor Jansen je kariero začela pri After Forever, ko je štela vsega šestnajst let. S skupino je med letoma 2000 in 2007 izdala pet albumov, leta 2009 pa so After Forever razpadli.

Naslednja skupina, ki se ji je Floor Jansen priključila, so bili Revamp, s katerimi je sodelovala na dveh albumih, potem pa se je priključila Nightwish, s katerimi je posnela albuma “Endless Forms Most Beautiful” (2015) in “Human. II Nature.” (2020).

Za Floor Jansen so prav tako številne turneje z Nightwish, pojavlja pa se tudi na treh koncertnih dokumentih skupine, in sicer: “Showtime, Storytime”, “Vehicle Of Spirit” in “Decades: Live In Buenos Aires”.

Floor Jansen lahko sledite na:
Spotify – https://open.spotify.com/artist/2ZNTJ…
Instagram – https://instagram.com/floor_jansen_of…
Facebook – https://facebook.com/floorjansen.singer/
Twitter – https://twitter.com/FloorJansen_
Apple Music – https://apple.co/3n5wlEA
TikTok – https://tiktok.com/@floorjansen.official
Merch – https://shop.floorjansen.com
Bandcamp – https://floorjansen.bandcamp.com
Newsletter – https://floorjansen.link/newsletter
Reddit – https://reddit.com/r/FloorJansen
Second channel – @Floor Jansen Clips


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki