Smashing Pumpkins predstavljajo še skladbi “Confessions Of A Dopamine Addict” in Wrath”

0 59

The Smashing Pumpkins bodo svoj novi dvojni studijski album “Cyr” izdali 27. 11. 2020 pri založbi Sumerian Records. Po singlih za skladbi “Cyr” in “The Colour of Love” predstavlja skupina še singla za skladbi “Confessions of a Dopamine Addict” in “Wrath”. Vsem štirim novim skladbam lahko prisluhnete spodaj.

Album 20 skladb, ki bo nasledil v letu 2018 izdanega predhodnika “Shiny And Oh So Bright, Vol. 1 / LP: No Past. No Future. No Sun.”, je produciral šef skupine, pevec in komponist Billy Corgan.

The Smashing Pumpkins so naznanili tudi “In Ashes”! Gre za animirano serijo v petih delih, ki jo je napisal Corgan in ki jo bodo zastopale nove skladbe albuma “Cyr”. Prvi in drugi del epizode, ki ju bosta zastopali skladbi “As The Crow Flies” in “Inspirations, Aspirations”, naj bi bila na voljo prav danes, 25. 9. 2020. Spodaj je že na voljo uradni videodražilec.

Seznam skladb na albumu “Cyr” je sledeč:
01. The Colour Of Love
02. Confessions Of A Dopamine Addict
03. Cyr
04. Dulcet In E
05. Wrath
06. Ramona
07. Anno Satana
08. Birch Grove
09. Wyttch
10. Starrcraft
11. Purple Blood
12. Save Your Tears
13. Telegenix
14. Black Forest, Black Hills
15. Adrennalynne
16. Haunted
17. The Hidden Sun
18. Schaudenfreud
19. Tyger, Tyger
20. Minerva


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki