Pete Way (UFO) v knjigi fotografa Rossa Halfina

0 61

Ross Halfin in založba Rufus Publications bosta izdala knjigo z 240 stranmi z naslovom “Pete Way By Ross Halfin”, ki bo posvečena ikonskemu UFO basistu Peteu Wayu. Kot je znano, je Pete Way preminil 14. 8. 2020. Bil je star 69 let.

Knjiga bo obsegala klasične fotografije z basistom, kot tudi kopico neobjavljenih fotografij, katerih avtor je sloviti glasbeni fotograf Ross Halfin.

V knjigi se bo nahajalo tudi kup intervjujev, ki so jih mdr. prispevali: Phil Mogg (UFO), Andy Parker (UFO), Neil Carter (UFO), Ozzy Osbourne (Black Sabbath), Kirk Hammett (Metallica), Geddy Lee (Rush), Phil Collen (Def Leppard), Joe Elliott (Def Leppard), Rick Savage (Def Leppard), Slash (Guns N’ Roses), Steve Harris (Iron Maiden), Rick Neilsen (Cheap Trick), Michael Schenker (UFO), Phil Lewis (L.A. Guns), Gerry Laffy. Intervjuje je zbral novinar revije Mojo in njihov avtor Mark Blake.

Halfin je o knjigi dejal: “Izmed vseh ljudi, ki sem jih spoznal, velja prav v primeru Peta Waya, da je bil najbolj zabavna, a obenem tudi oseba, ki se je zelo hitro razjezila. Izmed vseh glasbenikov, ki so nas pred kratkim zapustili, me je odhod Peta Waya najbolj prizadel. Zato sem mu želel posvetiti to knjigo ter povabiti ljudi, ki so ga najbolje poznali, da delijo z nami svoje spomine nanj. Ideja knjige je nekakšno spominsko obeležje prijatelju, ki je ob vseh napakah veljal za zelo zabavno osebo in nekoga, ki sem ga od nekdaj smatral za resničnega tovariša.”

Knjiga bo izšla v začetku letošnjega decembra. Lahko jo že prednaročite. Dostopna bo v dveh formatih. Standardnem z 240 stranmi in ‘de-luxe’ z 264 stranmi.


Ross Halfin / Rufus Publications
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki