Mr. Bungle predstavljajo “Eracist” video!

foto: ERIC LARSON
0 21

Mr. Bungle predstavljajo novi glasbeni video za skladbo “Eracist”, ki ga lahko predvajate spodaj. Gre za video z distopičnim sporočilom, ki ga je režiral Derrick Scocchera, fotografije pa je zanj prispeval Nicholas Finn Myggen.

Skladba Eracist” bo uvrščena na prihajajoči Mr. Bungle album “The Raging Wrath Of The Easter Bunny Demo”, ki bo izšel 30. 10. 2020 pri založbi Ipecac Records. Na njem pa bo skupno 11 skladb. Mr. Bungle so ga posneli v postavi “obveznih” in ustanovnih članov Mika Pattona, Treya Spruancea in Trevorja Dunna, ki sta se jim priključila bobnar Dave Lombardo in kitarist zasedbe Anthrax Scott Ian.

Gre za album, na katerem bodo nekatere na novo posnete verzije skladb skupine, ki so bile izdane na kaseti demo posnetkov iz leta 1986 “The Raging Wrath Of The Easter Bunny”, ki jim bosta delali družbo priredbi S.O.D. izvirnika Hypocrites/Habla Español O Muere ter Corrossion of Conformity izvirnika skladbe “Loss For Words”.

Spodaj lahko predvajate tudi video za skladbo “Raping Your Mind”, ki ga je ustvaril Eric Livingston in so ga Mr. Bungle predstavili javnosti že 13. 8. 2020.

Seznam skladb na “The Raging Wrath Of The Easter Bunny Demo” se glasi:
1. Grizzly Adams
2. Anarchy Up Your Anus
3. Raping Your Mind
4. Hypocrites/Habla Español O Muere
5. Bungle Grind
6. Methematics
7. Eracist
8. Spreading The Thighs Of Death
9. Loss For Words
10. Glutton For Punishment
11. Sudden Death


Mr. Bingle – “Eracist” (uradni video)
Mr. Bungle – “Rapnig your Mind” (uradni video)
– Mr. Bungle “The Raging Wrath Of The Easter Bunny Demo” (naslovnica)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki