Steel Panther, Bonfire, U.D.O. in Jaded Heart člani združili moči in posneli Van Halen skladbo “Unchained”!

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2014
0 110

Člani skupin U.D.O., Steel Panther, Bonfire in Jaded Heart, so združili moči in skupaj posneli priredbo Van Halen izvirnika za skladbo “Unchained”, ki jo lahko predvajate spodaj.

S to potezo so se glasbeniki poklonili preminulemu kitarskemu geniju skupine Van Halen Eddieju Van Halenu, ki je preminil 6. 10. 2020 za posledicami dolgotrajne bitke z rakom na grlu.

Ekipa glasbenikov, ki je združila moči za ta prispevek se glasi:
Satchel (Steel Panther) – solo kitara
Fabian “Dee” Dammers (U.D.O., Dirkschneider) – ritem kitara
Michael “Mülli” Müller (Jaded Heart) – bas kitara
André Hilgers (Bonfire) – bobni
Matt Jones (ex-The Treatment) – vokal
Patrick Sühl (Victor Smolski’s Almanac) – spremljevalni vokal
Sven Dirkschneider (U.D.O., Dirkschneider) – spremljevalni vokal

Dee Dammers (U.D.O., Dirkschneider) je v svoji izjavi povedal sledeče: Skladbo Unchained smo pričeli snemarti pred nekaj tedni, potem pa smo izvedeli ,da je 6. 10. 2020 preminil Edward Lodewijk ‘Eddie’ Van Halen. Ob tem izrekamo iskreno sožalje njegovi družini.”

Skladbo je miksal in masteriziral Manuel Cohnen v studiu Parabol Audio.

Na fotografiji: Satchel (v ozadju basist Lexx Foxx in pevec Michael Starr) med nastopom Steel Panther 2. 3. 2014, v graškem Orpheum Teatru (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki