Stephen W Tayler napoveduje izid solo albuma “Da Capo”

foto: Sadia Sadia
0 15

Stephen W Tayler, uveljavljeni in priznani zvočni in ženir ter producent, možakar, ki je nedavno prevzel remasterizacijo Van Der graaf Generator nmateriala za njihov prihajajoči zaboj “The Charisma Years” in entiteta, ki je v preteklosti sodelovala z izvajalci, kot mdr.: Rush, Peter Gabriel, Kate Bush in Be-Bop Deluxe, predstavlja krajši video s katerim napoveduje izid svojega samostojnega albuma “Da Capo”.

“Da Capo” bo izšel 3. 9. 2021 pri Burning Shed, spremlja pa ga predstavitveni opis, ki naznanja, da gre za ‘ambiciozno instrumentalno suito’. K album bo dodan še CD s stereo miksi in DVD , ki vsebuje album obdelan v 5.1 surround zvočni tehniki (z vizualizacijami za kar je poskrbel Ray Shulman) ter koncertni nastop Stephena W Taylerja iz prizorišča Big Room, ki se nahaja v Real World studiu (ta je v lasti Petra Gabriela).

“Da Capo pripoveduje o času” pravi Tayler in dodaja: “Album predstavlja obdobja mojega življenje, ko sem se nahajal na razpotjih ter moja čustvena stanja s spomini vred, ki me vežejo na ta obdobja. Gre za suito iz kompozicij katerih namen je, da odpeljejo poslušalca na avanturo skozi čas.”

“Da Capo” lahko že prednaročite.

Seznam skladb na albumu “Da Capo” se glasi:
1 Da Capo
2 Sunday 5:44pm
3 Crosstalk on the Crosswalk
4 Deutsch’s Prescription
5 Time Stood Still
6 Water Under The Bridge
7 The Forgetting Curve
8 Four Ways to Fiveways
9 Verum Mundi (revisited)
10 Coda Capo
11 Al Fine


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki