Steve Perry predstavlja akustično verzijo “Traces” skladbe “No Erasin'”

0 59

Steve Perry, famozni vokalist, ki je s svojim vokalom ter likom in delom AOR legend Journey, poskrbel v osemdesetih za masovno komercializacijo tega žanra (še posebej na tleh ZDA), je proti koncu leta 2018 izdal svoj dolgo pričakovani in skupno tretji samostojni studijski albuma “Traces”. Bil je prvi samostojni dosežek tega cenjenega vokalista po 25. letih čakanja.

Ker je bil njegov album “Traces” odlično sprejet tako s strani njegovih oboževalcev, kot glasbenih kritikov, se je možakar odločil, da bo 4. 12. 2020 izdal album ponovno. Vendar pa v drugačni režiji. Vse skladbe je “slekel” in posnel v akustičnih aranžmajih. Zato se bo album imenoval “Traces (Alternative Versions & Sketches)”. Za njegov izid bodo poskrbeli pri založbi Fantasy Records. 

Spodaj lahko preverite akustično verzijo skladbe “No Erasin'”. Perry je pred tem album “Traces (Alternative Versions & Sketches)” napovedal že s singlom in akustično verzijo skladbe “Most of All” (prav tako spodaj).

“Traces (Alternative Versions & Sketches)” je produciral Steve Perry ob asistenci svojega dolgoletnega sodelavca Thoma Flowersa.

Steve Perry je povedal: “Kadar pišem pesmi, je moj prvi kompas, kako mora kakšna skladba izgledati, moj izvirni navdih. “Alternate Versions & Sketches” je natanko to, zato sem zelo navdušen, da boste lahko tudi samo priča izvoru teh skladb.”

Seznam skladb na “Traces (Alternative Versions & Sketches)” se glasi:
01. Most Of All (Radio Mix)
02. No Erasin’ (Acoustic)
03. I Need You (Acoustic)
04. No More Cryin’ (Acoustic)
05. Most Of All (Stripped)
06. We’re Still Here (Acoustic)
07. You Belong To Me (Stripped)
08. Sun Shines Gray (Acoustic)

Steve Perry pred kratkim tudi razodel, da se ukvarja z materialom za novi album, kar je napovedal v letošnjem aprilu, ko je javnosti predstavil priredbo Beach Boys izvirnika skladbe “In My Room”.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki