Steven Wilson prestavil izid novega albuma na januar 2021

0 61

Steven Wilson, priznano ime progresivnega rocka dandanes, je spročil, da je zaradi razmer epidemije koronavirusa Covid-19 moral prestaviti izid novega albuma “The Future Bites”.

Album, ki bi moral naslediti “To The Bone” iz leta 2017, je bil najavljen, da bo izšel junija, a izid je bil prestavljen na 29. januar.

Wilson je v izjavi za javnosti razložil, da tako kot pri prejšnjih albumih tudi “The Future Bites” ni vezan zgolj na glasbo, temveč gre za obsežen koncept, v katerega je vključen še dizajn, razna umetniška dela, videi in turnejska produkcija. A tokrat je vse skupaj še bolj obsežno.

Zaradi pandemije je prišlo do zapletov pri proizvodnji, še posebej pri posebni izdaji albuma in seveda tudi pri distribuciji, ki je zaradi zaprtih vrat prodajaln toliko bolj otežena. Obenem pa se tudi ne bo dalo posneti video materiala, ki je bil načrtovan.

Zaradi tega je Wilson prestavil izid album in s tem povezano turnejo. Oktobra bo Wilson izdal nov videospot, s čimer se tudi nadaljuje promocija za album, s katerega je objavil že skladbo “Personal Shopper”. Več detajlov albuma lahko preberete TUKAJ.

Prednaročila za album še vedno ostajajo na spletni strani, medtem ko koncerti bodo najavljeni, ko se Wilson dogovori in uskladi z menedžmentom, promotorji in agenti.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki