TesseracT predstavljajo koncertni video in single “Tourniquet”!

foto: Steve Brown
0 37

TesseracT, imenitna britanska progresivnometalska in djent zasedba, napovedujejo izid novega Blu-raya in koncertnega albuma “Portals”, ki bo izšel 27. 8. 2021, pri založbi Kscope Records.

Spodaj je na voljo koncertni video za skladbo Tourniquet, ki so jo TesseracT izvedli v koncertnem repertoarju. Film in zvok izvirata iz kinematičnega, visoko proračunskega nastopa skupine, ki je bil izveden lani, v pogojih izolacije in z neposrednim prenosom na medmrežju. Spodaj lahko preverite tudi promocijski video izvleček prihajajočega koncertnega dokumenta

“Nekaj časa je moralo preteči, da smo spoznali kako veliko nam ta nastop dejansko pomeni,” pravi basist Amos Williams in nadaljuje: “Portals je bil v smoislu koncetnega dogodka za nas zelo eksperimentalna izkušnja v času, ko je bilo mogoče vse, saj nič iz našega življenja, kot smo ga poznali in živeli prej, ni bilo mogoče.”

“Navdušujoče je bilo dejstvo povezovanja z bazo naših oboževalcev v teh, za vse nas silno težkih časih. Predvsem je bil močan občutek spoznanja, da nam je pri tem uspelo ustaviti čas ter doseči vrsto eskapizma. To so bili darovi, ki nam jih je dal ta koncert, usmeritev in pot, pri čemer smo to koncertno izkustvo izkoristili za utiranje nove glasbene poti”, še dodaja Williams.  

“Portals” bo dostopen v več različnih formatih in ga lahko že prednaročite.

Seznam skladb na “Portals” se glasi:
1. Of Matter
2. King
3. Concealing Fate Parts 1, 2 & 3
4. Tourniquet
5. Beneath My Skin / Mirror Image
6. Orbital
7. Juno
8. Cages
9. Dystopia
10. Phoenix
11. Nocturne
12. Eden
13. Of Energy
14. Seven Names 


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki